2021. Október 24. | Salamon

A nagy dilemma

Meryl Streep
Az a hír terjedt el a Mamma Mia!rajongói körében, hogy Meryl Streep karaktere, Donna nem szerepel a folytatásban. Ezt arra alapozzák, hogy az előzetesben múlt időben beszélnek Donnáról („milyen remek ember volt”), továbbá Donna lánya, Sophie (Amanda Seyfried) a terhessége bejelentésekor azt mondja, „nem tudom, ezt hogyan fogom egyedül végigcsinálni”.

 

A rajongók megnyugtatása érdekében az Entertainment Tonight nekiszegezte a kérdést a leghitelesebb forrásnak, Amanda Seyfriednek: most akkor lesz Donna az új filmben, vagy sem? A színésznő határozottan válaszolt: „Meryl nagyon is benne van a filmben.”

 

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cselekménye előre-hátra halad az időben, vagyis előzményfilm és folytatás egyben: elmeséli, mit történt az első rész története előtt, illetve utána. Tehát lehet, hogy Donna valamelyik idősíkban már nem szerepel, de attól még láthatjuk egy korábban játszódó jelenetben. Az egész csak a moziban fog kiderülni,  mindenesetre ahogyan a Hollywood Life fogalmaz: sikerült a rajongókat jól felcsigázni, az biztos!

(Mamma Mia! Here We Go Againhazai bemutató: 2018. július 19.)

Kövess minket!