2024. Május 20. | Bernát, Felícia
Előző

Bodzavirágos kávé tonikkal...

Következő

Affogato...

Csokoládés frappé

Hozzávalók:

Eszpresszó (50-60 ml)

1 evőkanál kakaópor

Csipetnyi őrölt gyömbér

1 teáskanál méz

200 ml tej

Jégkocka

 

Elkészítés:

Öntsük a tejet a kávéfőző tejhabosítójába, helyezzük a fúvókáját a pohárba, majd válasszuk ki a „Caffe Latte“ kávétípust, amennyiben nincs ilyen lehetőség, úgy használjuk a „Long Caffee“-t, majd utána a „Steam“ funkciót. Az elkészült habos tejeskávéhoz adjuk hozzá a kakaóport, a gyömbért és a mézet, keverjük el, majd tegyünk bele annyi jégkockát, hogy kellően visszahűtse, és fogyasszuk egészséggel.

forrás: Krups

Előző

Bodzavirágos kávé tonikkal...

Következő

Affogato...

Kövess minket!