2024. Április 28. | Valéria
Előző

„Chiara álma” kávérecept...

Következő

Forrócsoki-pillecukor hóemberrel...

Cappuccino amamisú

Hozzávalók:

1 Nespresso Amaretti kávékapszula (40 ml)

100 ml 30%-os tejszín

5 ml mandulaszirup

30 g mascarpone

5 g étcsokoládé

100 ml hideg tej

kakaópor

 

Elkészítés:

Töltse habszifonba a tejszínt, a mascarpone-t, nyomjon bele 2 patront, majd rázza fel. Tegyen 5 g étcsokoládét és 5 ml mandulaszirupot egy csészébe, és készítse el rá az Amaretti kávét. A tejszínes krémet nyomja a kávé tetejére, és díszítse kakaóporral.

recept: Nespresso

 

Előző

„Chiara álma” kávérecept...

Következő

Forrócsoki-pillecukor hóemberrel...

Kövess minket!