2024. Július 22. | Magdolna
Előző

Tiszta haj, rendes frizura...

Következő

Természetes ősz haj...

Tegyen a dús hajkoronájáért!

A hajritkulás és a hajhullás gyakori probléma, kortól, nemtől függetlenül. A svájci központú Labo Suisse a Crestina termékcsaládjával az első, otthoni használatra kifejlesztett kezelést nyújtja, amely képes a még életképes hajhagymák újranövekedési folyamatainak aktiválására, ezzel elősegítve a fiziológiás hajnövekedést.

 

A hajritkulásnak gyakran hormonális, öröklött okai is lehetnek. Ezt a haj kihullása utáni újranövekedés hiánya, és/vagy a fejbőr elvékonyodásából és a hajhagymák működésének problémáiból kialakuló haj elvékonyodás vagy a hajtermelés leállása okozza. Ez az állapot nagy valószínűséggel nem időszakosan jelentkezik, hanem folyamatos romlást mutat. A hajritkulás (sok esetben maga a kopaszodás) egyik oka a szervezet által termelt tesztoszteron egyensúlyának felborulásának következménye.

 

Kétféle kezelésből lehet választani három hatáserősségben. Az egyik kifejezetten a haj újranövekedését célozza meg, míg a másik egy, a hajhullás elleni és haj újranövekedést serkentő komplex kezelés ˗ mindezt egy szabadalmaztatott, forradalmi technológiával.

 

A svájci központú Labo Suisse többéves kutatómunka és kísérletezés eredményeként fejlesztette ki és szabadalmaztatta a Transzdermális Technológiai eljárást, amely lehetővé teszi, hogy a készítményekben található aktív és funkcionális összetevők behatoljanak a bőr és a fejbőr különböző rétegeibe (hám és irha), és biztonságosan, valamint bizonyítottan elérjék a bőr legmélyebb rétegeit is.

 

A Crestina termékcsalád helyileg alkalmazható dermokozmetikai készítmény, amely elősegíti a fiziológiás erősödését a hajnak illetve hajnövekedést. Olyan, elvékonyodott fejbőr esetén javasolt, ahol az elvékonyodás nem kóros okokra vezethető vissza. Szemben más termékekkel, amelyek felszívódása a szőrtüszőkön keresztül történik, a hatóanyagok a teljes kezelt bőrfelületen át szívódnak be, aminek köszönhetően jelentősen megnő a hatóanyagok hatásának ideje és hatékonysága is.

 

Kétféle kezelés három hatáserősségben

Kétféle kezelésből lehet választani három hatáserősségben, az egyik kifejezetten a haj újranövekedését célozza meg, míg a másik egy a hajhullás elleni és a haj-újranövekedést serkentő komplex kezelés. A termékek hatáserősségeit ezeket a szinteket figyelembe véve három csoportba sorolták: kezdeti, közepes és előrehaladott fokozatok. A kezelések időtartama 2-4 hónap és ajánlott évente 2 alkalommal megismételni. Az optimális hatás érdekében érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó hajsampont, amelyet a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

 

Előző

Tiszta haj, rendes frizura...

Következő

Természetes ősz haj...

Kövess minket!