2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Art deco hálószoba...

Következő

A kis fürdőszoba titka...

Csempe a konyhában

Konyhai fali csempe minden konyha kialakításának döntő eleme. Megóvják falait a nedvességtől, foltoktól és egyéb sérülésektől, emellett stílust és egyéniséget adnak a területnek. Konyháját személyre szabhatja, mert különféle tervezési lehetőségek és anyagok állnak rendelkezésre.

 

A 2024-es trendek a merész színű csempék használatára, a különféle anyagokból készült lapok kiválasztására helyezik a hangsúlyt, és nem félnek kreatívkodni, játszani a különböző mintákkal és felületekkel, így a lehetőségek végtelen tárházával szabadjára engedheti fantáziáját.

– A klasszikus csempék, például a kerámia- és porceláncsempék soha nem mennek ki a divatból.

– 2024-ben divatosak a fényes csempékkel díszített hátterek.

– Egynél több fajta csempét is használhatunk, így biztos, hogy egyedi lesz konyhánk. Ez tökéletes megoldás, ha nem tudja eldönteni, hogy porcelánt, márványt, üveget vagy más típusú csempét használjon.

– Egyre népszerűbbek az üvegcsempék. Amellett, hogy számos egyedi és merész színben kapható, az üvegcsempék mozaikmintás kivitelben is kaphatók, vagyis művészi alkotást készíthet a mosogató mögött.

– A retró csempék soha nem mennek ki a divatból, így 2024-ben is népszerűek lesznek a konyhában.

– A legtöbb tervező úgy gondolja, hogy 2024-ben a zöld lesz az év színe. Ha a zöld mellett dönt, választhat a zöld csempék széles választékából, amelyek az élénk, telített zöldtől az árnyalatokig bármit tartalmaznak.

– A kőcsempék textúrát és stílust adnak a konyhának. Függetlenül attól, hogy mállott felületű, vagy savas megjelenésű csempéket használ, a kőcsempékkel a konyhája látványos lesz

– Ha egyszerű matt megjelenést szeretne a konyhájában, dönthet úgy, hogy márvány megjelenésű csempét használ. Ez egyre népszerűbb azok körében, akik azt szeretnék, hogy a konyhai hátterük illeszkedjen a munkalapjukhoz,

– A lakástulajdonosok egyre merészebbé válnak, a csempézett falfestmények a maximalizmus következő lépései, kiterjedt mintákkal, amelyek a következő szintre 

 

 

 

Előző

Art deco hálószoba...

Következő

A kis fürdőszoba titka...

Kövess minket!