2024. Június 20. | Rafael

Felhasználási feltételek

Az elitemagazin.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a  Vikusz Média Kft (székhely: 1134 Budapest, Apály u. 4.a, levelezési cím: 1135 Budapest, Lehel u. 61.)

Az elitemagazin.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül, és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.

A hírügynökségek Honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Vikusz Média Kiadói Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

A Honlap jogosult a saját és átvett tartalmak mellett reklám tartalmú megjelenések elhelyezésére. Ezek tartalmáért Honlap nem vállal felelősséget.


A Honlapon megjelenhetnek olyan hivatkozások, linkek, bannerek, amelyek más szolgáltatók honlapjaira mutatnak. Ezen oldalak tartalmáért, vagy adatkezelési gyakorlatáért a Honlap felelősséget nem vállal. Amennyiben igazoltan tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal jogszabálysértő, vagy harmadik személyek jogát, jogos érdekét sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja.

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

Kövess minket!