2024. Május 20. | Bernát, Felícia
Előző

Givenchy, az örök...

Következő

Varázslatos illat...

Határtalan úriemberek


EGY MERÉSZ KÖZÖSSÉG

Sokféle Úriember létezik, de a Givenchy Gentleman Society közösségének tagjaiban egy dolog közös: az a közösségi gondolkodás, mely szerint újra gondolják a szabályokat, de eközben hűségesek maradnak kötelezettségeik és értékeik iránt. A sokoldalú férfiasságot képviselik, mely ötvözi az eleganciát,

tiszteletet, nyitottságot és a másokról való gondoskodást, azzal a vággyal, hogy pozitív hatással legyenek a világra.

Megváltoztatják a játékszabályokat, és akárhonnan is érkezzenek, összeköti őket egy merész illat.

 

AZ ÚJ EAU DE PARFUM EXTRÊME

Ma egy új fejezet veszi kezdetét a Gentleman Society történetében. A Givenchy bemutatja a Gentleman Society Eau de Parfum Extrême illatot, melyet a legmerészebb, izgalomra vágyó tagjai számára alkottak, akik önmagukat is felül akarják múlni.

Azoknak szól, akik intenzíven akarnak élni, tétovázás és korlátok nélkül.

 

RADIKÁLISAN ELEGÁNS ÜVEG

A Gentleman Society Eau de Parfum Extrême üvege őrzi az eredeti Eau de Parfum látványvilágát: erős, letisztult vonalak, fekete belső lakkozás és minimalista kupak. Az üveget középen a 4G logó díszíti, mint egy embléma, mely minden Givenchy alkotás befejező eleme. Az Eau de Parfum Extrême számára ez a jellegzetes embléma sötétebb, radikálisabb, fémes szürke árnyalatot kapott.

A dobozt fekete lakkozás borítja, és króm díszítés keretezi, mintha a negatívja lenne az Eau de Parfum dobozának.

 

ILLATKARAKTER

A Gentleman Society Eau de Parfum Extrême a Givenchy illatok közös karakterét viseli: a virágos-fás párosítás kettősségét, melyet Karine Dubreuil mesterparfümőr alakított merész, váratlan akkordokkal.

A fejjegy új, fűszeres és aromás illattal nyit: borsmenta és muskotályzsálya esszenciák összeolvadása, mely feltűnő frissességet hoz létre, kontrasztot alkotva a szerecsendió meleg és élénk jegyeivel.

 

ERŐTELJES ÉRZÉSEK

Az eredeti Gentleman Society Eau de Parfum harmóniájának (nárcisz absolute, írisz concrete és négyféle vetiver) kontrasztot nyújt a váratlan, etióp kávé absolute. A borsmenta fejjegyének köszönhetően ez a kávé jegesnek tűnik és felfedi legmélyebb, legsötétebb oldalát.

Az Eau de Parfum összetételében megtalálható Himalájából származó bio cédrus és az ausztrál szantálfa ebben az illatban indonéz pacsuli esszenciával fokozódik, melynek elegáns jellege tökéletesíti ezt az új, intenzív és kifinomult illatot. Az ínycsiklandóan pörkölt jegyet az alapjegyben kibontakozó vanília absolute teszi még addiktívabbá és érzékibbé.

 

A HATÁRTALAN ÚRIEMBEREK

Benjamin Clementine, a sokoldalú brit művész, zeneszerző, énekes, költő és színész, testesíti meg a Gentleman Society szellemiségét. Díjnyertes albumaival, sokat dicsért szövegeivel és filmszerepeivel, ez a ghánai származású autodidakta, a multikulturális világ gyümölcse, aki annak minden gazdagságát learatta. Gazdag és ígéretes karriert épít, miközben a csak rá jellemző modernitás, nagylelkűség és elegancia megtestesítője.

A hirdetésen a Givenchy csapat két másik tagja veszi körül. Együtt hárman alkotják a sikkes és modern, új úriemberek trióját. Mögöttük a Gentleman Society kapuja sokat ígérően félig nyitva marad, mely azonnal felismerhető az üvegből inspirálódott 4G logóról és fekete lakkozásról.

Az ultramodern háttér előtt magabiztos tekintetükkel mindhárman azt sugározzák, hogy semmi nem állíthatja meg őket.

 

A GENTLEMAN GIVENCHY VONAL

A Givenchy férfi illatok választékában megtalálhatók a Gentleman illatok is, melyek megtestesítik a márka alapvető eleganciáját és időtlen kifinomultságát. Az Eau de Parfum Boisée és a Réserve Privée egyedi, kifinomult jellegükkel a termékcsalád sarokkövei, melyek a Givenchy emblematikus virágos-fás kontrasztjával játszanak.

 

A Gentleman Eau de Parfum Boisée az égő fákba burkolt nemes írisszel magával ragadó elegyet alkot, váratlan kontrasztot a szenvedélyes erőt sugárzó gourmand fa és a púderes virág lágysága között. Az eredmény érzéki, meleg.

 

A Gentleman Réserve Privée gazdag, egyedülálló illat, mely egyesíti egy parfümmester és egy whiskylepárló mester szakértelmét és illatvilágát. Az ámbrás fa érzékisége egyesül egy sugárzó írisszel és egy skót lepárlóüzemből származó természetes whisky absolute-tal.

Előző

Givenchy, az örök...

Következő

Varázslatos illat...

Kövess minket!