2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Szupermodell külső otthon...

Következő

Tegyen a dús hajkoronájáért!...

Tiszta haj, rendes frizura

Ahhoz, hogy hajunk szép, csillogó és jó minőségű legyen fontos, hogy odafigyeljünk rá, és tisztában legyünk az ápolásával. A rendszeres ápoláshoz nyújt segítséget az AVON Advance Techniques Mélytisztító termékcsaládja.

 

Tapasztaljuk meg a hosszabb ideig tartó frissen mosott hatást és csökkentsük a felesleges faggyút akár 30%-kal, a fejbőr szárítása nélkül! Az Avon Advance Techniques Mélytisztító termékcsaládot a zsírosodásra hajlamos hajtőre és fejbőrre tervezték, hogy az eredmény friss hajtő és fejbőr, illetve tiszta, könnyű tincsek lehessenek. A szalicilsavval és kaolin agyaggal gazdagított sampon és balzsam használata előtt vessük be a fejbőrradírt, ami egy hámlasztó hatású előmosó radír, segít a tisztításban, eltávolítja a környezetből származó szennyeződéseket, faggyút, port és a kozmetikumokat, melyek felhalmozódnak a hajunkon és a fejbőrünkön.

 

Ajánlott fogyasztói árak: Avon Advance Techniques Mélytisztító sampon: 1 199 Ft, Avon Advance Techniques Mélytisztító balzsam: 1 199 Ft,  Avon Advance Techniques Mélytisztító fejbőrradír: 1 249 Ft

Előző

Szupermodell külső otthon...

Következő

Tegyen a dús hajkoronájáért!...

Kövess minket!