2024. Június 20. | Rafael
Előző

Új hajápoló termékcsalád...

Következő

Egészséges, dús és hosszú hajkorona...

Maszkban is tündökölhetünk

Ez a tavasz más, mint a többi! Az elmúlt években a jó idő beköszöntét és a virágba boruló természet játékosságát vibráló rúzsokkal és sokszínű sminkekkel ünnepeltük, azonban a jelenlegi maszkhasználat miatt más irányból kell megközelítenünk ezt a kérdést is.

 

Habár maszkunk eltakarja arcunk nagy részét, hajkoronánkkal is kitűnhetünk, felhívhatjuk magunkra a figyelmet. Most, hogy vége a sapkaszezonnak, ráadásul a jelenlegi korlátozások miatt fodrászhoz sem tudunk menni, fordítsunk nagyobb hangsúlyt fürtjeink ápolására otthonunkban, amelyhez az Avon szépségszakértői néhány hasznos tippel is szolgálnak.

 

A téli hideg idő minden évben erősen megviseli hajunkat. A kinti és benti hőmérsékletkülönbség és a fűtésszezon kiszárítja hajszálainkat és gyorsítja hajvégünk töredezését, nem is beszélve a sapkák okozta gyorsabb zsírosodásról. A meleg téli sapkák elpakolása után itt az idő, hogy egy kis extra gondoskodással regeneráljuk megviselt hajunkat és visszanyerjük élettel teli csillogását.

 

Ahhoz, hogy tincseinket újra formába hozhassuk elengedhetetlen, hogy igazán tápláló és értékes hatóanyagokban gazdag sampont és balzsamot használjunk, amelyek belülről regenerálják és ellenállóvá teszik hajszálainkat. Az Advance Techniques Luxus tápláló termékcsaláddal visszanyerhetjük hajunk egészséges megjelenését.

 

A termékek öt értékes olajjal táplálják fürtjeinket, a sampon ellenállhatatlanul dús és erős hajszálakat, a balzsam pedig könnyen fésülhető és puha tapintást biztosít. Ha különleges törődésre van szükségünk, az Advance Techniques hajtápláló ampullájával extra löketet adhatunk hajunknak. Az argán-, kókusz-, marula- és kamélia olajjal gazdagított formula már egyetlen használat után látványosan kondicionálja és élettel telivé varázsolja hajkoronánkat. Heti egyszer balzsamunkkal összekeverve, vagy önmagában használva mélyen hidratált és extrán táplált fürtöket eredményez.

 

A fűtésszezon talán hajvégünkre van a legrosszabb hatással, hiszen a fűtött belső terekben kialakuló száraz levegő következtében hajunk elveszíti nedvességtartalmát, amely könnyen az amúgy is kényes hajvégünk eltöredezését okozhatja. Hogy visszanyerhessük hajvégünk dús és egészséges tapintását, kiemelt figyelmet kell fordítanunk ápolására.

 

A töredezett hajra kifejlesztett hajvégápoló szérumja azonnal kisimítja és javítja a sérült hajvégek megjelenését, fényessé és egészséges külsejűvé teszi hajunkat, mintha csak most léptünk volna ki a fodrásztól. Használhatjuk hajmosás után nedves hajunkon, de akár száraz fürtjeinket is kényeztethetjük vele két hajmosás között is, hiszen nem nehezíti el, nem zsírosítja hajszálainkat.

 

Habár télen a sapka használata kötelező, hiszen így óvhatjuk meg hajhagymáinkat a megfázástól, meleg sapkáink gyakran felgyorsíthatják hajunk zsírosodását. A sapkánkban kialakult meleg levegő fejbőrünk izzadásához, esetlegesen irritációjához vezethet, amely hajunk gyorsabb zsírosodását váltja ki, így nehéz tartani a heti egyszeri, legfeljebb kétszeri hajmosást. A hajmosások gyakoriságát csökkenthetjük az Avon Advance Techniques száraz sampon használatával, ezzel könnyen nyerhetünk 1-2 extra napot fejbőrünk számára. A száraz sampon magába szívja a felesleges faggyút, dús hatást kölcsönöz, és felfrissíti frizuránkat két hajmosás között.

 

Ha pedig extra figyelemre vágyunk, fújjunk hajunkra az Avon Advance Techniques hajfénysprayből, amely igazán tündöklővé varázsolja fürtjeinket. Attól, hogy maszkunk eltakarja arcunkat, nem kell lemondanunk a ragyogásról! Fordítsunk kiemelt figyelmet hajunk ápolására, váljunk egyedivé egészséges és fényes hajkoronánk által!

 

Előző

Új hajápoló termékcsalád...

Következő

Egészséges, dús és hosszú hajkorona...

Kövess minket!