2022. Május 17. | Paszkál
Előző

Elsősegély a károsodott hajnak...

Következő

Szupermodell külső otthon...

A fényes hajért

Az új Gliss Kur Thermo Protect Hővédő Olaj nyolc hajszépítő olajjal és keratinnal gazdagított formulájának köszönhetően fényt kölcsönöz a hajnak és ápolja a töredezett hajvégeket.

 

A hosszú haj maximális ápolást igényel, mert folyamatosan érintkezik a háttal és a vállal, ami töredezett hajvégeket okozhat. A Oil Nutritive termékcsalád különösen segít a hosszú haj töredezésének megelőzésében, határtalan ápolást nyújtva a hosszú haj simaságáért, fényéért és egészséges kinézetéért. Több ápolást nyújt a sérült, töredezett hajvégekre hajlamos hajnak a nyolc hajszépítő olaj egyedülálló kombinációjával és a keratinnal. A termékben lévő hajszépítő olajok – sáfrányolaj, argán olaj, makadámia olaj, olíva olaj, mandula olaj, sárgabarack olaj, rózsaolaj és szezámolaj – minden ápolást megadnak, amit a töredezett hajvégek igényelnek. A termékcsalád minden terméke kényezteti és regenerálja a sérülésre hajlamos, erősen igénybevett hajat, azonban  mindezeket a hatásokat növeli a márka legújabb terméke, a Thermo Protect Hővédő Olaj, amely nyolc hajszépítő olajjal van gazdagítva. Az értékes formula hővédelmet biztosít, és fényűző lágyságot nyújt az erősen igénybevett hajnak elnehezülés nélkül. (Ár: 2299 Ft)

 

Tipp: A hajpakolást permetezze törölközőszáraz hajára a hajszárítás előtt. Így megvédheti haját a hajszárító melege által okozott sérülésektől..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző

Elsősegély a károsodott hajnak...

Következő

Szupermodell külső otthon...

Kövess minket!