2023. Június 06. | Norbert, Cintia
Előző

Jó tanácsok a hajhullással kapcsolatb...

Következő

A haj fontosabb a szexnél?...

Frizura trend – nőknek, férfiaknak

Ebben a szezonban is három irányvonalat kell figyelembe venni, amelyek a frizurák terén igazán előremutatóak. Az Essential Looks a fodrászok munkáját ünnepli és azt a szenvedélyt, mellyel nap mint nap megszépítik vendégeiket, új külsőt varázsolnak nekik.

 

Az idei tavasz-nyári kollekció a Made to create nevet kapta, mely a megújult OSiS+ finishtermékek jelmondata is. Ez magában hordozza az alkotás szenvedélyét, a professzionális termékek adta variálhatóság sokszínűségét, amihez csupán egy plusz kell és ez nem más, mint maga a szakértő fodrász. Ennek egysége hozza létre a tökéletes frizurát.

 

A kollekció három fő iránya a sportos Urban Sports, a merész és egyedi Freecreation és a jövőbe mutató Future Wave.

 

Urban Sports

Az öltözködés jellemzői a menő sportruhák, a könnyű felsők és a színek minden mennyiségben. Hajak terén az egyenesre szárított hajak, esetleg top knot megjelenés, amelyekkel modern textúrák alkothatók meg. Igora ColorWorx merész hajszíneivel pedig minden hölgy egyénisége könnyedén megtestesíthető. 

  

Freecreation

Az öltözködés jellemzői a rétegelt felsők, amelyek összképe egyéni stílust és magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. Hajak terén az erős formák, szaggatott textúrák és egyenesre szárított hosszú hajak. A szőke színárnyalatai a dominánsak, amelyek az Igora Vario Blond szőkítő krémjével könnyedén elérhetők.

 

Future Wave

Az öltözködés jellemzői a tiszta fehér és metál árnyalatok, az űrkorszakra emlékeztető kabátok és pulóverek megjelenése. Hajak terén a volumendús frizura, a hatalmas loknik és a romantikus hullámok, a játékosan göndör hajak a jellemzők. Hajszínekben elsősorban az Igora Royal Nude árnyalatai, amelyekkel könnyedén megalkothatóak a természetes színű hajak, finom átmenetekkel.

 

Modellek:  Urban Sports – Boglarka, Inna, Niall, Freecreation – Vlada, Anika, Ola, Future Wave– Ellen, Ana, Guillaume

Előző

Jó tanácsok a hajhullással kapcsolatb...

Következő

A haj fontosabb a szexnél?...

Kövess minket!