2024. Április 17. | Rudolf
Előző

Hálószoba trendek...

Következő

Étkezők...

Teraszra ki!

Néha nehéz eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb kültéri bútor kertünk, teraszunk, medencénk napozó terasza számára, hiszen annyi trend létezik, Ezért, hogy megkönnyítsük a vásárlást, megosztunk néhány szempontot.

 

Amikor a melegebb hónapokra tervez kültéri berendezést, kezdje olyan darabokkal, amelyek meghatározzák azt a területet, amelyet használni fog. Az otthona folytonossága érdekében vigye át a belső tér design stílusát a kültéri térbe is. A tervezés izgalmas időszakát 5 tippel segítjük.

 

1. Térmeghatározó darabok

Ha a kültér nagyobb méretű, tervezze meg, hogyan töri meg, esetleg egy szőnyeggel az étkezőasztal alatt, vagy csempével a társalgó ülőfelületére, és így tovább.

 

2. Legyen egységes stílusú a kültér az otthon többi részével

A modern, a rusztikus, a provence vagy a hagyományos stílust kedveli? Könnyen találhat olyan kültéri dizájnt, amely összhangban van otthona stílusával, és ez segít abban, hogy a kinti tér összekapcsolódjon otthon többi részével.

 

3. Maximalizálja a teret funkciója szempontjából

Ha korlátozott méretű térrel dolgozik, például egy kis terasszal vagy erkéllyel, tervezze meg, hogy mire fogja leginkább használni. Szeretne egy kényelmes helyet a napon, egy kis étkezőasztalt a barátok szórakoztatásához, vagy csak egy kerti ágyást? Tervezze meg úgy a teret a szabadtéri tevékenységéhez, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

 

4. A tartósság kulcsfontosságú

A kültéri bútorok a tavaszi és a nyári (és talán az őszi) elemeknek ki lesznek téve. Ha a tér nem fedett, vegye figyelembe, hogy a nap és az eső hatással lesz arra, amit megvesz. Fontolja meg az időjárásálló anyagokat a kulcsfontosságú helyeken.

 

5. Emeljen ki a térből pár tárgyat

Keressen néhány magasabb tárgyat, amit igazán szeret, hogy újdonságot és izgalmat vigyen a dizájnba, például egy kandallót vagy egy dobogóra helyezett étkezőgarnitúrát.

 

Előző

Hálószoba trendek...

Következő

Étkezők...

Kövess minket!