2022. Május 19. | Ivó, Milán
Előző

Színezd át!...

Következő

Elsősegély a károsodott hajnak...

Az érett haj szakértője 1.

Az öregedés folyamata festett és nem festett hajon teljesen más és mindez a natúr haj természetével, illetve viselőjének életmódjával van összefüggésben.

Az érett haj az elején durva tapintásúvá és porózussá válhat, majd idővel elvékonyodik, veszít volumenéből és ellenálló képességéből. A BC EXCELLIUM Q10+ egy teljesen új hajápoló sorozat, mely tökéletes válasz az érett haj különböző életszakaszaiban felmerülő igényekre. A BC EXCELLIUM Q10+ által a Schwarzkopf Professional fodrászok az érett haj szakértőivé válnak, ezáltal ezekben a szalonokban a vendégek személyre szabott tanácsokat és szolgáltatásokat kapnak hajukkal kapcsolatban.

 

Az érett nők életmódja és életstílusa az elmúlt 20 év során megváltozott – napjainkban ezek a hölgyek életüket teljes tudatossággal és maximális életörömmel élik. Pontosan tudják, mit akarnak és magasak az elvárásaik. Az új BC EXCELLIUM Q10+ sorozat az érett haj ápolására lett kifejlesztve és három különböző hajtípust céloz meg, melyeken már az öregedés első jelei megmutatkoznak.

                         

BC EXCELLIUM – visszafordítja az idő kerekét a Q10+-szal. Ez az öregedés gátló enzim bizonyítottan stimulálja a hajhagymákban a keratin termelődését és a haj ezáltal fiatalosan életteli és erős lesz. A Q10+ a terméksorozat fő összetevőjeként egy erősebb hajszerkezetet biztosít az érett haj számára.

 

BC EXCELLIUM Q10+ Gyöngyszépíti az ősz és fehér hajat

A natúr ősz hajnak speciális ápolásra van szüksége, mert a sárga tónusok és a porózus hajstruktúra mindennapos gondot okoz, a frizura pedig fénytelen. A termék, a benne található gyöngy kivonattal, megszépíti az érett hajat, semlegesíti a sárga tónusokat és extra hajfényt biztosít.

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajsampon, 200 ml

Minden natúr ősz haj tisztítására. Védelmet biztosít a csúnya sárga tónusokkal szemben. Stimulálja a keratintermelődést, ezáltal megerősíti a gyenge, vékonyszálú hajat.

Javasolt fogyasztói ár: 2539 Ft

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajpakolás, 150 ml

Tápláló hajpakolás a száraz, törékeny érett hajra. Helyrehozza a strukturális sérüléseket és lesimítja a haj felületét egy sima, csillogó frizura érdekében.

Javasolt fogyasztói ár: 2729 Ft

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying Ezüst spray, 100 ml

Egy könnyű, tápláló spray balzsam ezüst pigmentekkel a természetes és egészséges megjelenésért. Semlegesíti a sárga tónusokat, helyreállítja a hajfényt és védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben. 70-100% ősz vendégeknek ajánlott.

Javasolt fogyasztói ár: 2920 Ft

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying Acél spray, 100 ml

Egy könnyű tápláló spray balzsam acél-színű pigmentekkel a természetes és egészséges megjelenésért. Semlegesíti a sárga tónusokat, helyreállítja a hajfényt és védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben. 30-70% ősz vendégeknek ajánlott.

Javasolt fogyasztói ár: 2920 Ft

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajbalzsam, 150 ml

Hajban maradó, nyugtató hajbalzsam érett haj számára. Rendezi a kezelhetetlennek tűnő hajat és egyidejűleg kiemeli a haj természetes színét és fényét.

Javasolt fogyasztói ár: 2729 Ft

 

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying soufflé volumennövelő hajhab, 200 ml

Ez a könnyű formázó termék feltölti a vékony hajat és kiemeli az ősz vagy fehér haj szépségét. Semlegesíti a sárga tónusokat.

Javasolt fogyasztói ár: 3047 Ft

 

Előző

Színezd át!...

Következő

Elsősegély a károsodott hajnak...

Kövess minket!