2023. November 30. | András, Andor
Előző

Az érett haj szakértője 1....

Következő

A fényes hajért...

Elsősegély a károsodott hajnak

Napfény, klóros és sós víz, szárítás, formázás: nyáron senki sem kíméli a haját, ami egy-két hónap után nyomot is hagy a tincseken. Száraz, fakó, fénytelen hajkoronát látunk a tükörben. Szerencsére az Amway kínálatában két olyan termék is van, amely expressz megoldást nyújt a problémára.

 

SATINIQUE Revitalizáló Hajpakolás

A hajpakolás a nagy igénybevételnek kitett, károsodott, festett haj legjobb barátja. Hatására frizuránk megújul, lágy esésű és könnyen kezelhető lesz.

A különleges, ENERJUVE hatóanyag együttest tartalmazó pakolás fő összetevői a szőlőmagolaj, a kukui olaj (fiatalító, nyugtató hatásáról ismert) valamint az E-vitamin, melyek együttes erővel veszik fel a harcot a környezet káros hatásival szemben a maximális hidratálásért. A jótékony anyagok mélyen bejutnak a tincsekbe, erősítik, védik, táplálják és rugalmassá varázsolják azokat. Ráadásul a pakolás hatóideje mindössze 3-5 perc, így még egy rohanós napba is beílleszthető ez a kis kényeztetés. Használat: 3-5 percig hagyja a nedves hajon, majd alaposan öblítse ki.

Ajánlott fogyasztói ára: 8500 Ft

 

SATINIQUE Regeneráló Éjszakai Kezelés

A súlyosan károsodott, kezelhetetlen hajnak expressz segítséget jelent a SATINIQUE Regeneráló Éjszakai Kezelés, mely javítja a töredezett hajvégeket és kisimítja a kutikulát.Az erősítő lipidekből, kreatinból és simító hatású anyagokból álló termék összetevői (gránátalma és szőlőmag kivonat, valamint phytantriol) egyenként erősítik meg a tincseket, és kijavítják a kutikula felületét, valamint a károsodásokat.Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a párnán, így igazán kényelmesen alkalmazható, hiszen pihenés közben fejti ki hatását. Ráadásul, már egyetlen alkalom segíthet helyreállítani a töredezett végek akár 100%-át. Hosszan tartó sima és puha érzést biztosít, nem zsírosít, ráadásul festett hajra is biztonságosan alkalmazható.

Használat: vigyen fel egy kis mennyiséget a nedves vagy száraz hajra, koncentráljon a hajvégekre. Ne mossa ki, hagyja fent egész éjszakára, hetente 3 alkalommal!

Ajánlott fogyasztói ára: 6 400 Ft

Előző

Az érett haj szakértője 1....

Következő

A fényes hajért...

Kövess minket!