2024. Május 20. | Bernát, Felícia
Előző

Megérkezett a Fitein...

Következő

Az aranyérmes exkluzív Zichy pezsgő...

Indul a jubileumi Országos Étterem Hét

Elstartolt a 25. Országos Étterem Hét rendezvény. országszerte 190 étterem várja a vendégeket fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal, izgalmas fogásokkal.

 

A Top kategória 5.900 Ft-tól, a Prémium kategória 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategória 9.900 Ft-tól kínálja 3 fogásos menüsorait.Több mint egy évtizede, a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvény indulásakor még csak 26 étterem vett részt a programban, a ma kezdődő, és a jubileumra való tekintettel meghosszabbított eseményen pedig már 190 étterem vesz részt. A résztvevők között ott vannak a legelismertebb éttermi rangsorok listás helyezettjei, így például Budapesten hét, Michelin-ajánlással rendelkező étterem, vidéken pedig kettő: a Costes Downtown, a Flava Kitchen, a Hoppá! Bisztró, a Mák Bisztró, a Moszkvatér Bisztró, a Spago by Wolfgang Puck és az UMO Restaurant, valamint a Lokal47 Kéthelyről és a Macok bisztró Egerből.

Az idei tavaszi kínálat a rendezvény hagyományainak megfelelően rendkívül gazdag: az induló éttermek a magyar mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia vagy az olasz konyhát is reprezentálják. A vendégeket megnyerni hivatott, gondosan megkomponált menüsorok fogásai az alapanyagok felhasználásában is a különlegességre
törekszenek: ezek között szerepel például dámszarvas, vaddisznó, Angus bélszín, borjúláb, bárány, kacsa- és libamáj, fácán, homár, rája, ördöghal, békacomb, polip, tintahal, csiga és szarvasgomba. A séfek nem feledkeznek meg a glutén- vagy laktózérzékeny, a szénhidrátot kerülő, vagy a vegán vendégekről sem.

Azok, akik március 7. és 24. között szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étteremmel a barátságos árú menüsorok révén, vagy egy már általuk kedvelt helyen szeretnének elkölteni egy jó hangulatú ebédet, vacsorát kivételesen előnyös áron, a vendéglőkbe a www.etteremhet.hu, http://www.etteremhet.hu/  oldalon foglalhatnak asztalt.

Fotó: Costes Downtown

Előző

Megérkezett a Fitein...

Következő

Az aranyérmes exkluzív Zichy pezsgő...

Kövess minket!