2024. Április 22. | Csilla, Noémi
Előző

2024.évi horoszkóp...

Következő

2024.évi horoszkóp...

2024.évi horoszkóp

Nagyon hosszú idő óta most először szakadnak szét a felhők, és egy-egy napfény és remény csillan fel. Az elmúlt néhány év sok szempontból nehéz volt, és az elkövetkező évnek is meglesz a maga kihívása. Ennek ellenére könnyebb lesz feldolgozni a főbb asztrológiai átvonulások légies jellege miatt. A kommunikáció kulcsfontosságú az elkövetkező évben. Beszéljük meg a dolgokat, és mindannyian könnyebben lélegezhetünk.

 

 

KOS (III.21 - IV.19)

Érdekes és változatos év várható, amely során érzékeli majd a bolygók pozitív állásának előnyeit. Mindenképpen élje aktívan az életét, mert az esetben lesz sikeres. Hivatásában, üzleti életében lesznek hullámvölgyek – például májusban – azonban, ha az egész évet tekintjük, pozitív végkicsöngéssel zárja a 2024-et. Áthelyezésre vagy előléptetésre, munkájából származó bevételének növekedésére számíthat.  Egy idősebb személy is segíteni fogja előmenetelét.

Magánéletében is lesznek változások. Megszabadul azoktól a személyektől, akik megbízhatatlanok, akik nem állnak ön mellett, amikor mélyponton van, azonban bevon olyan embereket az életébe, akik valóban támogatják. Családi életében kisebb viták várhatóak, de nem jelentősek.

Komolyabb egészségügyi problémára nem kell számítani, azonban, némi idegeskedésre és az abból fakadó „szövődményekre” igen. Sport, wellnes, egészséges étrend! Összpontosítson a stabilitásra, egyensúlyra, állhatatosságra.

 

BIKA (IV.20 - V.21)

Újdonságokkal tele év várható. Bár a Bikáktól általában távol áll a változás, a változtatás öröme, ebben az évben a kiszámíthatatlan, az előre nem látható kelti önben a frissesség örömét. Olyan helyzeteket és kapcsolatokat fogad el, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, s mindezek jó irányban változtatják életét mind emberileg, mind anyagilag. Ne feledje, ha az egyik ajtó bezárul, kinyílik egy másik. Ne féljen elfogadni az újdonságokat! Éjen úgy, ahogy mindig is szeretett volna, megvan önben ehhez minden szükséges adottság: kreativitás, lendület és motiváció.

Otthonában is történhetnek változtatások, átalakítások és nem csak a lakásával kapcsolatban. Gyerekei iskoláztatásai okozhatnak némi fejtörést.

Egészség terén a Bikát ebben az évben ízületi gyulladás, szemfájdalom, törések, emésztési probléma kínozhatja, de a jó fényszögök miatt ezek csak kismértékben okoznak kellemetlenségeket. 

 

IKREK (V.21 - VI.21)

2024 sok ígéretet tartogat. Már elég rég kapott elismerést a kemény munkájáért, idén ez változni fog. Az első áttörés május végén várható, amikor egy izgalmas fejezet fog kezdődni és végre meghozza gyümölcsét az elmúlt években elvégzett erőfeszítése. Végre mások is észreveszik remek munkavégzését. Mindez nem csak szavakban, anyagiakban is meg fog látszani. Legyen nyitott az újdonságokra, fogadja el a pozitívumokat, ne ragaszkodjon a megszokott, régi rutinjához – ez szükséges az előnyös változásokhoz. Beszélgessen – ez egyébként is az ön területe – szerezzen be információkat, tanácsokat és azokat használja fel élete megtervezéséhez. Örömforrás lehet az utazás, új barátok megismerése, sportolás.

Egészsége nagyjából rendben lesz, azonban figyelmetlenségéből, ügyetlenségből fakadó kisebb nagyobb á sérülések előfordulhatnak mind a kézen, mind a lábon. Legyen körültekintő és óvatos! Javítsa edzettségi szintjét, módosítsa étrendjét.

 

RÁK (VI.22. - VII.22.)

Idén megmarad az áldás, nyereséget fog hozni az üzleti életében.  Számos eddigi akadály megszűnik, régi ellentétek elmúlnak, új együttműködések várhatóak. Előléptetésre, új üzleti lehetőségekre, sikeres befektetésekre számíthat. A sikerének legfőbb titka az, hogy rájön arra, hogy saját maga a legfontosabb személy az életében. Ez a felismerés segíti jobban megismerni önmagát, felvállalni a dolgait, ami önbizalma növelésével jár, s ez hosszútávon kihat az üzleti életének sikerére is. Örömét fogja lelni a munkájában és nem utolsósorban az elért eredményeinek gyümölcseiben.

Egészség terén olyan problémák merülhetnek fel, mint a csonttörés, allergia, pajzsmirigy rendellenesség. Vitalitása fokozatosan javulni fog, ha rendszeresen mozog és megfelelően étkezik.

 

OROSZLÁN (VII.23 - VIII.22.)

Az idei év növekedést hoz az üzleti életében. Új vállalkozások kezdődhetnek. Céljai eléréséhez elengedhetetlen, hogy az esetlegesen felmerülő kihívások ellenére továbbra is haladjon a saját maga által megtervezett úton. Eltökéltsége és energiája olyan hatékony eszközök, amelyek segíthetnek legyőzni minden akadályt. Önt tisztelik ügyfelei, üzlettársai, népszerűségét használja arra, hogy ösztönözze társait, annak érdekében, hogy mindenki együtt dolgozzon a változásért. Bár lesznek akadályok a karrierje és a családi élete kapcsán egyaránt, de ezek nem számottevők és végül sikerre viszi minden téren az ügyeit. Az adminisztrációra figyeljen, mert hatósági vizsgálat előfordulhat.

Egészsége területén sérülésekkel, ficamokkal, törésekkel és fertőző betegségekkel szembesülhet. Kerülje a port, a napfényt, a füstöt és a helytelen étkezési szokásokat. Járművek és gépek használata közben legyen óvatos.

 

SZŰZ (VIII.23 - IV.22)

Ebben az évben sok mindent megtapasztalhat a világban elfoglalt helye, a hiteles emberi kapcsolatok terén. Ez új megvilágításba helyezi életét, munkáját, érdeklődési körét, amely inspirációként hat önre. Az új energiák jótékonyan hatnak munkavégzésére, munkakapcsolataira. Az is előfordulhat, hogy egy egészen új munkaterületen épít új, jövedelmező karrier, az is lehetséges, hogy egy másik országban. Tele lesz tervekkel, ötletekkel és azokat sikeresen meg is valósítja. Ügyeljen arra, hogy a kezdeti lendületből ne veszítsen és vigye végig elképzeléseit, Eltököltsége és energiája hatékony eszköz, meglátja, megéri kitartani!

Egészségére jótékonyan hat, ha több sportolást iktat be az életébe. Ebben az évben visszér problémák merülhetnek fel, erre pedig a sok séta, gyaloglás az egyik gyógyír. Azért az orvos szolgáltatásait se hanyagolja el.

 

MÉRLEG (IV.23. - X.22.)

Izgalmas új barátságok, kapcsolatok közelednek, amelyek emelik társadalmi státuszát is. Nem kell megijedni a kapcsolatok nyújtotta lehetőségektől, mérlegeljen és éljen a lehetőségekkel. Bízhat abban, hogy a felmerülő lehetőségek pozitívan befolyásolják életét, beleértve munkáját, anyagi helyzetét. Amennyiben ön művész, kísérletezzen, próbálkozzon új kifejezési módokkal, Némi kihívásokkal önnek is szembe kell néznie az év során, azonban megvan a képessége, hogy leküzdje azokat, ön tudja, hogyan kell megtalálni a lehetőségeket a nehéz helyzetekben is. Nem fog elakadni, sikerre viszi ügyeit.

Egészség terén ebben az évben nem a fizikai megterhelésekre kell fókuszálnia, inkább mentálisan gyengülhet le. Ebben egy kis elvonulás, önismeret, esetleg szakember meglátogatása segíthet.

 

SKORPIÓ (X.23. - XI.21.)

2024 első hónapjaiban kisebb hullámvölgyet fog tapasztalni, de végül a tavasz és a nyár utolsó napjaiban rendeződni fognak dolgai. Ez alatt az időszak alatt élete jobbá tételére koncentrálhat. Fontos, hogy megszívlelje a tanulságokat, gondolja át, hogyan szeretné alakítani a jövőjét. Megvan önben a lehetőség, hogy pozitív hatást gyakoroljon másokra és önmagára. Használja ezt a bölcsességet és energiát arra, hogy életét jobbá tegye, mind anyagi mind magánéleti területeken. Bízzon az ösztöneidben. Belérzései elvezethetik a kockázatvállalás felé, ami elősegíti a növekedést. Használja az intuícióját eszközként a megfelelő lépések megtételéhez.

Egészségével kapcsolatban elmondható, hogy mint a legtöbb embernek, önnek is vannak káros szokásai, ez az időszak megfelelő arra, hogy ezeket maga mögé helyezze. Aggodalomra nincs oka, néhány kisebb szezonális problémától eltekintve egészsége jó formában van.

 

NYILAS (XI.22. - XII.21.)

A 2024-es év fő témája a szerelem lesz. Aki partnerkapcsolatban él, annak még jobban el fog mélyülni, magasabb szintre emelkedik kapcsolata. Aki szingli az se aggódjon, mert már tavasszal találkozik egy olyan személlyel, aki létfontosságú lesz az életében. A boldogság, a megelégedettség élete minden területére kihat majd. Munkájában, pénzügyeiben váratlan és fantasztikus lehetőségek nyílnak meg, amelyekkel élni is képes lesz. Május közepe lesz pénzügyeiben a legproblémásabb. Az adóbefizetésekre figyeljen nagyon, nehogy késedelmi díjak érkezzenek. Az ősz szerencsésnek ígérkezik, stabilizálódik anyagi helyzete, továbbá előléptetésre, új üzleti lehetőségekre is számíthat. Plusz bevételre leginkább akkor jut, amikor nem is számít rá.

Egészségében sok apró kellemetlenségre számíthat, azonban ezek nem lesznek jelentős, súlyos betegségek. Leginkább szezonális egészségügyi problémákkal számolhat.


BAK (XII.22 - I.20)

Ez az év jó irányú változásokat hoz. Első sorban a médiumokhoz kapcsolódó vállalkozások hoznak nyereségeket, de a többi ágazatban dolgozók üzletei is bővülni fognak. Régi viták megoldódnak, korábban érzett stresszek lekerülnek a válláról.  A Bak jegyű emberek nagylelkűek másokkal szemben, azonban gyakran félénkek. Ezen kell dolgoznia, hogy képes legyen alkalmazkodni a körülményekhez. 2024-ben önbizalma növekszik és ezzel arányosan problémamegoldó képessége is, s képes lesz boldogulni az élete minden területén. Magabiztos hozzáállása segíti előmenetelét, ami anyagi biztonsággal is fog járni. Külföldi utazás, esetleg külföldi munkavégzés is bejöhet.

Egészsége terén nagyobb problémák nem várhatóak, azonban sérülés, törés, gyomorral kapcsolatos betegséges előfordulhatnak. Növelje edzettségi színjét, ezzel elkerülheti a betegségeket.

 

VIZÖNTŐ (I.21 - II.19.)

Változások következnek be, amelyek ijesztőnek tűnhetnek elsőre, de ezek szükségesek a sikerhez. Ezekkel a folyamatokkal járó kétértelműség ellenére az univerzum fel fogja tárni azt, amire önnek szüksége van. Ebben az évben történő változások több évre hatással lesznek, ne álljon ellen a folyamatnak. Változás állhat be a munkájában, de lesz támogatottsága barátai, üzleti partnerei által. Lesznek, például cége modernizálásával kapcsolatban, saját maga képzése okán, de ezek segítik elő, hogy nagyobb nyereséget érjen el. Ha van elakadt pénze, idén azt is visszakapja. A karrierje, vagy képzése terén képes megelőzi a konkurenciát.

Egészsége megfelelően alakul, figyeljen azonban kiemelten az étkezésére. Lesznek időszakok, amikor legyengül az immunrendszere, ami által fogékonyabb lesz a szezonális betegségekre, ezt megelőzheti mozgással, szabadban történő sétával, gyaloglással.

 

HALAK (II.19 - III.20)

Az idei év minden téren sikereket hoz. Annak ellenére, hogy bizonytalannak érzi magát, hamarosan rájön, hogy képes megbirkózni bármilyen kihívással. Számos áttörést fog elérni, amelyek végül sikerhez vezetnek. És ez még csak a kezdett! Üzleti élete kibővül, sikeres partnerkapcsolatokat épít ki. Ha munkavállaló, lehetősége lesz előléptetésre, áthelyezésre, amelyek az erkölcsi elismerés mellett komoly anyagi előnyökkel járnak. Ne aggódjon, ha képzésére nagyobb összeget kell beáldoznia, megéri, mert hosszú távon kamatozni fog az újonnan megszerzett tudása, az önmagába történő befektetése.

Egészsége terén előfordulhatnak gyomor-és húgyúti fertőzések, enyhébb szívproblémák. A munka hevében is fordítson gondot egészsége megőrzésére. Nagyon fontos a megfelelő mozgás, sportolás, mert azzal növelheti energiaszintjét, ami pozitívan hat egészségére.

 

 

Előző

2024.évi horoszkóp...

Következő

2024.évi horoszkóp...

Kövess minket!