2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Ragyogás egész nap...

Következő

Mi köze a gasztronómiának a sminkelé...

Ünnepi smink inspiráció

2023 a színes sminkek éve, amelyet a karácsony nem kevés csillámmal is megspékel, hogy a legszebb karácsonyfánál is szebben ragyoghassunk az ünnepi időszakban. Akár az ünnepi partik legextrémebb sminkjét szeretnénk megmutatni, akár visszafogottabb stílust képviselünk, színekkel és csillámokkal nem lőhetünk mellé, hiszen a színes csillogás minden sminket igazán különlegessé varázsol. Esztergályos Viktória az Avon sminkmestere mutatja meg, hogyan készíthetünk minden alakalomra kiváló, visszafogott, mégis izgalmas és trendi sminket.

 

Bőrünk hidratálása után, ünnepi sminkünk elkészítésének első lépéseként készítsük el arcsminkünket. Egy ecset segítségével, gondosan dolgozzuk bőrünkbe természetes fényű, könnyed alapozónkat, amely szépen tündököl majd a karácsonyfa fényeiben, ugyanakkor nem nehezíti el sminkünket. A 2023-as trendeknek megfelelően, arcunk színeiről is érdemes gondoskodnunk, amelyhez egy arcpirosítóra és egy highlighterre lesz szükségünk. Habár a hűvös idő hajlamos kicsípni orcánkat, egy leheletnyi pirosítóval ráerősíthetünk, hogy tartósan megőrizzük üde, pirospozsgás bőrünket. Pirosítás után pedig használjuk a karácsonyi Avon Dream To Shine kollekció (2999 Ft) csillogó highlightereinek egyikét. A többfunkciós, építhető formulájú highlighter stiftek szikrázó fénnyel és krémes, lágyan csillogó textúrával varázsolják éteri szépségűvé sminkünket.

 

Szemsminkünk elkészítését kezdjük egy kis alapozással. Korrektorunkból vigyünk fel egy keveset szemünk alá, így világosítva ezt a területet és irányítva szemsminkünkre a hangsúlyt, majd dolgozzunk bele egy keveset szemhéjunkba is. Szemhéjunk alapozásával tartósabb, és látványosabb hatást érhetünk el szemhéjpúderünkkel, hiszen korrektorunkba sokkal jobban beletapad a szemhéjpúder, az egységes alapnak köszönhetően pedig pigmentáltabban hatnak a színek. Szemsminkünk elkészítéséhez használjuk az Avon Dream To Shine szemfestékpalettát (4699 Ft), amely magasan pigmentált árnyalatai között találhatunk igazán különleges és visszafogottabb színeket, matt és csillogó formulákat egyaránt, így bármilyen ünnepi alkalomra kiváló választás lehet, akár extrémebb, akár szolid megjelenésre vágyunk.

 

Attól, hogy szemeink színesek és csillognak, ajkaink tekintetében sem kell visszafognunk magunkat. Koronázzuk meg sminkünket egy különleges árnyalatú, csillogó ajakrúzzsal, hiszen idén semmilyen ragyogás nem lehet túl sok.  Az Avon Ultracsillogó ajakrúzs (1899 Ft) ünnepi árnyalatai közül bátran válogathatunk, hiszen szuperpigmentált formulával tesznek varázslatossá minden ünnepi sminket. Krémes, mégis könnyed textúrájukkal nem szárítják ajkunkat, sőt E-vitaminnal, szezám- és avokádóolajjal a hűvös időben is táplálják és védik a kiszáradástól.

 

 

 

 

 

 

.

Előző

Ragyogás egész nap...

Következő

Mi köze a gasztronómiának a sminkelé...

Kövess minket!