2024. Április 22. | Csilla, Noémi
Előző

Retinal – új dimenzió a reánctalan...

Következő

Védd a bőröd a hideg ellen!...

Vigyázat, újabb medvetámadás!

A FOREO néhány hónappal ezelőtt piacra dobta az egyik leghatékonyabb mikroáramos készülékét, a BEAR továbbfejlesztett változatát. A BEAR 2 mikroáramos tonizáló készülék feszesíti az arc kontúrjait, kisimítja a ráncokat és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A termékcsalád most tovább bővült, így mostantól a BEAR 2 előnyeit a test teljes területén, illetve a szem- és a száj környéki finom bőrfelületeken is élvezhetjük!

  

BEAR 2 Body

A termékcsalád újítása a BEAR 2™ Body, amely formás és sima bőrfelszínt ígér. A készülék klinikailag bizonyítottan feszesíti az izmokat és a bőrt a test különböző pontjain, láthatóan csökkenti a megereszkedett bőrt, valamint kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. A mikroáram és a T-Sonic pulzációk együttes erejének köszönhetően megküzd a makacs narancsbőrrel is, a combokon, a fenéken és a hason.

 

A mikroáram és a T-Sonic pulzációk kombinációja támogatja a nyirokkeringést is, továbbá fokozza a bőrápolási termékek felszívódását és hatékonyságát. A mikroáram klinikailag bizonyítottan serkenti a kollagén- és elasztintermelést, így feszesíti és kisimítja a bőrfelszínt, és javítja a narancsbőr állapotát. 

Mindemellett a FOREO BEAR 2™ body támogatja a mikrocirkulációt, alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket; javítja a bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és nem utolsó sorban egészségessé és ragyogóvá teszi a bőrt.

BEAR 2  eyes & lips

A BEAR termékcsalád új szereplője az innovatív BEAR 2™  eyes & lips

 készülék is, amely csökkenti az öregedés kezdeti jeleit a szem és a száj körül. A mikroáramos tonizáló készüléket a SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster vezető készítménnyel együtt javasolt használni.

 

A rendkívül hatékony FOREO BEAR 2 eyes & lips klinikailag bizonyítottan minimalizálja a szem körüli finom vonalak, ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését; valamint a Lifting Microcurrent, a Tapping Microcurrent és a T-Sonic pulzációk együttes erejével láthatóan feltölti az ajkakat. A készülék tartozéka az újratölthető szérumkapszula, melynek köszönhetően könnyen tárolható és adagolható a kezeléshez szükséges vezető szérum.  

A termékcsalád többi tagja, a BEAR 2 eyes & lips készülék is növeli a kollagén- és az elasztintermelést, támogatja a mikrocirkulációt és a nyirokkeringést, valamint alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket. Így fokozza bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és visszaadja bőröd fiatalos ragyogását.

 

Az új SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster szérum bőrgyógyászatilag tesztelt, koncentrált, vegán és állatkísérletektől mentes formula, amely 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Alkotóelemei között megtalálható a koffein, a magas antioxidáns hatású áfonyakivonat, a hidratáló rózsavíz, a feszesítő niacinamid, illetve a regeneráló B5 vitamin. A prémium formula gyorsan felszívódik, s azonnal ragyogóvá teszi a szemkörnyéket és kiemeli az ajkakat.  

 

 

 

Előző

Retinal – új dimenzió a reánctalan...

Következő

Védd a bőröd a hideg ellen!...

Kövess minket!