2024. Július 19. | Emília
Előző

Határtalan úriemberek...

Következő

A végső vonzerő – Eau de Parfum Rou...

Varázslatos illat

2020-as bevezetése óta folyamatosan részesei vagyunk az Irresistible sugárzó, varázslatos világának. A divatház legragyogóbb illata önkifejező életerejével maga köré vonz és egy felszabadító táncban egyesít minket.

2024-ben az Irresistible még nagyobb hullámokat kavar, ahol az elengedés magabiztossághoz vezet.

Az új, Eau de Parfum Very Floral merészebb, mint valaha, erőteljes és szabad nőiességet sugároz. Hogyan? A testtel mely hevesen és lelkesedéssel mozdul. A város lüktető szívében előadott tánc magabiztos, határozott. Megállíthatatlan.

 

NAGYON MERÉSZ

Szilárdan hiszel abban, hogy egyedülálló vagy. A mozgáson keresztül kivirágzol. Minden lépéseddel kifejezed önmagad.

 

NAGYON PRIZMATIKUS

Az ikonikus Irresistible flakon napsütötte, határozott újraértelmezésével az új Eau de Parfum Very Floral üvege karcsú sziluettel újult meg. Kristálytiszta üvegének prizmákkal teli arculata is megújult, melyen áttetszik az elbűvölő, magával ragadó rózsaszín illat. Ami a dobozát illeti, elsőként díszíti gyöngyházfehér háttér, kiemelve ennek az új, intenzíven sugárzó illatnak a ragyogását.

 

NAGYON NAPOS

Caroline Dumur csatlakozik a parfümmesterek, Fanny Bal, Anne Flipo és Dominique Ropion ikonikus triójához, hogy egy érzéki, virágos és magával ragadó illatfejezetet nyisson, mely ellenállhatatlanul addiktív!

A Rose Essential© LMR* – az Irresistible illatok jellegzetes összetevője – most először egyesül egy Grasse-i Centifolia Rózsa absolute-tel. A karakteres jegy intenzív, textúrált jellemzőivel tökéletesen illeszkedik egy fehér virágcsokorhoz, mely újdonság az Irresistible összetételében. Ez utóbbi madagaszkári ylang-ylang szív és az indiai Sambac jázmin abszolút sugárzó, napos jegyeit szabadítja fel.

* A Laboratoire Monique Rémy garantálja a legmagasabb minőségű, 100% -ban tiszta és természetes kivonatokat.

 

NAGYON CSISZOLT

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral azonnali meglepetést okoz merészségével, amivel felfedi a francia feketeribizli rügy absolute életteli és színes oldalának és a kókuszvíz váratlan frissességének kontrasztját. A fás és vibráló cashmeran és a tiszta virginiai cédrus szív, ambrette mag abszolúttal keveredik, mély, természetesen pézsmás eredményt létrehozva.

Az Irresistible Eau de Parfum Very Floral még tovább fokozza az eleganciát, és elbűvölő nőiességet sugároz. Az illat, amelynek senki sem tud ellenállni.

 

NAGYON COUTURE

Minden eddiginél erőteljesebb és merészebb Fran Summers, aki az Irresistible Eau de Parfum Very Floral felszabadító értékeit képviseli.

A Tom Schirmacher készítette új hirdetési fotón az elbűvölően karizmatikus múzsa tekintete és attitűdje nagyon határozott. A Givenchy 2023-as tavaszi-nyári kollekció egy fekete ruháját viseli, kontrasztban platinaszőke hajával és áttetsző bőrével. Elbűvölő, egyértelműen Couture aurája és bája tökéletesen illik az Irresistible jellegzetes világába, melyben a fekete 4G logó kiemelkedik a rózsaszín háttérből.

Egy csipetnyi szemtelenséggel arra hív minket, hogy vegyük a hatalmat a saját kezünkbe!

Előző

Határtalan úriemberek...

Következő

A végső vonzerő – Eau de Parfum Rou...

Kövess minket!