2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Víz alatti kommunikáció...

Következő

+1 szendvics program...

Ebéd és mozizás

A Westend a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve nehéz körülmények között élő gyermekeket látott vendégül megújult ételudvarában, a Food&Friends-ben. Az eseményen átadták az alapítványnak azt az ötmillió forintos céges támogatást is, ami a megnyitást követő első héten történt vásárlások után felajánlott pénzből jött össze.

 

A társadalmi felelősségvállalás kiemelt figyelmet kapott a Food&Friends nyári megnyitóján, amelyen kikerült a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő kioskja is. Ezen felül a Westend és a Demján Sándor Alapítvány a megnyitó utáni egy hétben 50 forintot ajánlott fel minden vásárlás után, ami az ételudvaron történt. Az ebből összegyűlt 5 millió forintot is átadták az alapítványnak a kampány záróeseményén, ahol a bevásárlóközpont ötven hátrányos helyzetű gyermeket látott vendégül kísérőikkel együtt.

Ebéd után a gyerekeket egy mozizásra meghívták, végül pedig megajándékozták őket egy iskolakezdő írószer csomaggal is. A Gyermekétkeztetési Alapítvány visszajelzései alapján az összegyűlt összeg 1000 család számára biztosít tartósélelmiszer csomagokat, melyből az évvégi támogatást tervezik fedezni.

 

Előző

Víz alatti kommunikáció...

Következő

+1 szendvics program...

Kövess minket!