2024. Június 20. | Rafael
Előző

Varázslatos illat...

Következő

Finom, illatos locsolást szeretnénk!...

A végső vonzerő – Eau de Parfum Rouge Ultime

A L'Interdit 2018-as indulása óta folyamatosan megszegi a szabályokat, illatváltozataiban felszabadító erejének minden jellemzője megjelenik. 2021-ben a L'Interdit borzongása izzássá alakult az Eau de Parfum Rouge bevezetésével, mely az illat karakterének teljes mélységét és intenzitását egyesítette. Ez a teljesen új kompozíció az izzó érzékiség új fejezetét nyitotta meg. A L'Interdit tovább fokozza az élményt az Eau de Parfum Rouge Ultime újdonsággal. Ez a radikálisan merész, kompromisszumok nélküli illat a végső vonzerő forrása. Lehetetlen ellenállni...

 

ÉRZÉKI FÜGGÉS

Az Eau de Parfum Rouge Ultime alkotói Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal parfümőrök, akik a L'Interdit felkavaró, elbűvölően érzéki illatának új oldalát mutatják meg. A tunéziai Nabeul régióból származó, kézzel betakarított narancsvirág négy különböző extrakciós eljárása (esszencia, absolute, CO2 extrakció és szilárd parfüm) alkotja a L'Interdit család olfaktív jellegét. Ez a négyes az Eau de Parfum Rouge Ultime kompozíciójában kiegészül az LMR* Sambac jázmin sugárzó, egyedi karakterével, vörös lakkhatást keltve.

 

Az újrahasznosított kakaóhéj magával ragadó jegyei melegséget adnak a pazar tubarózsához, mely teljesen új, addiktív izzást hoz létre. Az elegáns, mély ambroxan jegyek modern jelleget kölcsönöznek a pacsuli és a vetiver intenzív fás akkordjának. A balkáni dohány absolute felkavaró, mézédes jegye új réteget ad a kompozícióhoz.

 

Az Eau de Parfum Rouge Ultime elbűvölő érzékiségével elkápráztatja az érzékeket.

* A Laboratoire Monique Rémy garantálja a legmagasabb minőségű, 100% -ban tiszta és természetes alapanyagokat.

 

A VÁGY TÁRGYA

A termékcsalád ikonikus üvegének érzéki újragondolásával a L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime radikálisan új, monokróm dizájnnal büszkélkedhet. Az izzó vörös, belső lakkozásnak köszönhetően nem átlátható. Tiszta csábítás, nyakán egy skarlátvörös szalaggal, melyet az ikonikus embléma zár le (ez az első alkalom, hogy a 4G logó vörös lakkozást kapott), így hangsúlyozza az illat rendkívüli érzékiségét.

 

A doboz merész megjelenése mélyvörös árnyalatot kapott, fekete kerettel valamint ezüst L'Interdit logóval, mely fokozza a ragyogást. Ennek elkészítéséhez a márka olyan kartonpapírt választott, amelynek rostjai FSCTM tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható módon kezelt erdőkből és más ellenőrzött forrásokból származnak.

  

MÁGNESES MÚZSA

 A magával ragadó amerikai színésznő Rooney Mara továbbra is kecsesen és merészen testesíti meg az illat személyiségét. A David Sims divatfotós által készített reklámfotón feltűnő tekintete arra késztet minket, hogy kövessük őt bárhová, ahová a L'Interdit viszi. A párizsi metró mélysége és a nagy ismeretlen nem fogja visszatartani. A L'Interdit vonzóbbá tette, mint valaha.

 

 

Előző

Varázslatos illat...

Következő

Finom, illatos locsolást szeretnénk!...

Kövess minket!