2024. Június 20. | Rafael
Előző

Finom, illatos locsolást szeretnénk!...

Következő

A gyengédség az új merészség...

Gentleman

Gentleman. Ez a jelentéssel teli szó akkor vált a Givenchy történetének részévé, amikor 1975-ben bemutatták a hasonló nevű parfümöt. Azóta változtak az idők, ahogy az Úriemberek is… Ma a Givenchy képzelete a modern és stílusos Gentleman Society társadalomba helyezi őket. Egy közösségbe, mely a sokrétű és határozottan a jövő felé tekintő férfiasságot tükrözi.

Mi a közös a tagokban? Olyan értékek, mint a tisztelet, a nyitottság, a mások iránti figyelem és az elegancia. Annak a módja, ahogy folyamatosan újra értelmezik a szabályokat, miközben hűek maradnak a vállalt kötelezettségeik iránt.

 

Mindegy, hogy honnan származnak, mi a történetük. Ami egyesíti őket, az a szociális készségeik, a nem mindennapi megoldások keresése. Mindez pedig egy illatot inspirált, mely sosem látott módon egyesít. A Givenchy mindenki előtt megnyitja a Gentleman Society kapuit, aki magukra ismernek ebben a szellemiségben.     

  

MERÉSZSÉG – Couture

Szoborszerű, stílusos, szofisztikált… A Gentleman Society üvege egyszerre erőteljes és kifinomult, csak úgy mint a Givenchy divatkollekciói, melyek egyesítik az utcai divat hatásait és a couture szofisztikáltságát. Építészeti vonalait belső lakkozás hangsúlyozza, mely titokzatosságot sejtet.

 

A parfüm nevét egy kidomborodó fémlap helyettesíti, rajta az ikonikus 4G logóval, mely a Givenchy ház kreációit is díszíti. Az egyesítés szimbólumaként, az üveg a Gentleman Society emblémája is. A környezetvédelmi vállalásaikkal összhangban, 15%-ban újrahasznosított üvegből készült. A króm designnal készült doboz, mely FSCTM (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült, a 4G logót viseli és egy fekete keretet kapott: a L’Interdit megjelenésére emlékeztet, mely a Givenchy ikonikus női illata.

 

A Gentleman Society Eau de Parfum 60 és 100 ml-es méretben kapható, kiegészülve alapvető testápoló termékekkel: tusoló zselé valamint dezodor spray, melyekkel intenzívebbé tehető az illat.

 

GENTLEMAN SOCIETY – Nem egy hely, egy lelkiállapot

A Gentleman Society egy fás virágos aromás illat, izgalmas és jellegzetes karakterrel. A parfüm, hasonlóan a Ház többi illatához, közös jelleget hordoz, a virágos fás kettőséget. Magával ragadó illat, melynek szívében a vad nárciszt egy mély fás akkord jár át. Maïa Lernout és Karine Dubreuil parfümőrök alkotása ez a meglepő illat, melyben a legmagasabb minőségű összetevők találhatóak. Ezeket nemcsak egyedülálló olfaktív tulajdonságaik miatt, de nyomon követhetőségük miatt is választották.

 

AZ ILLAT – Különösen egyedülállóan férfias

Minden a kitörő frissességgel indul: a Horvátországból származó borókabogyó és a Guatemalából érkező kardamom aromás kettőse pezsdítő, mely az első pillanattól magával ragad. Egy érintésnyi, Európából származó muskotályzsálya aromája teszi még meglepőbbé ezt az akkordot, mely hamarosan megnyitja az utat a kompozíció szíve felé. Egy Franciaországban termesztett és Grasse-ban átalakított nárcisz absolute egyesíti zöld és állatias árnyalatát a marokkói, púderes és pézsmás írisz concrete-tel. Így születik meg a mély és szofisztikált virágos akkord, mely további töménységet ad a fás jegyhez: a himalájai cédrushoz, az ausztrál szantálfához (mindkettő organikus gazdaságokból) és a vetiverhez. Vagy inkább a vetiverekhez: a Gentleman Society négy vetivert egyesít, eltérő helyszínekről és előállítási eljárásokkal. Ez a rendhagyó egyesülés lehetővé tette, hogy ennek az alapvető összetevőnek teljes gazdagságát fel tudják fedni, miközben a Ház 4G logójára is eredeti módon utalnak.

 

A Madagaszkárról származó vetiver eszencia (organikus gazdálkodásból) füstölés és pörkölés jellegét hordozza, szinte sós ízvilág, míg az uruguayi vetiver intenzív kakaós és balzsamos jegyeket hordoz. A Haiti-ról származó vetiver ragyogó és élénk eszencia formájában jelenik meg, zöld és fás mogyoró jelleggel. Ugyanezt egy CO2 extrakcióval is feldolgozzák, egy magas minőségű eljárással, mely óvja a környezetet is. Ezzel a friss gyökér illatát képesek felszínre hozni, a pikáns grépfrút kesernyés jegyeivel. Az eljárás rendkívüli tisztaságú. A vetiver időtlen eleganciáját sós permet akkord kíséri, mely váratlan csavart és kontrasztot ad a fás karakternek. A szantál krémes jellegét, az ambroxan-t és a madagaszkári vanília absolute-t egyesítve, az alapillat meleg és átölel, így tartva féken az illat érzékiségét.

Ajánlott fogyasztói ár: 60 ml - 41.000 Ft, 100 ml - 54.400 Ft

 

 

Előző

Finom, illatos locsolást szeretnénk!...

Következő

A gyengédség az új merészség...

Kövess minket!