2024. Április 19. | Emma
Előző

Kerüljünk közelebb egymáshoz az illa...

Következő

Az időtlen elegancia...

Ellenállhatatlan vonzerő

Az Irresistible Givenchy a Divatház légies Eau de Toilette-jének ritmusára mozdul. A káprázatos Fran Summers testesíti meg ezt az üdítő illatot, mely a 2020-as Eau de Parfum után ismét elengedésre ösztönöz és arra, hogy még tovább menjünk.

 

Az Irresistible Givenchy mágneses lendülete magával ragad. Tiszta csábítás valódi koncentrációja ez az illat, mely elbájol, felvillanyoz, egyesít… Végül egy felszabadító, kirobbanó nevetésben visszhangzik. Let’s dance!

 

Kaleidoszkóp és prizma

Az Irresistible Givenchy prizma alakú üvege az új Eau de Toilette minden ragyogását és frissességét visszatükrözi. Négyzet alakú, lekerekített sarkokkal, kifinomult vonalakkal. A sokoldalú, fényes üveg rózsás árnyalatokkal színezi meg a gourmand, egészen világos színű illatot. Egy mintás rózsaszín szalag öleli át a játékos, Couture üveg nyakát.

 

Teljesen ellenállhatatlan

Az Irresistible Givenchy Eau de Toilette egy ragyogó illat, melyet Fanny Bal, Dominique Ropion és Anne Flipo alkotott, káprázatos, gyümölcsös rózsát és egy lágy pézsmás fát egyesítve. A szomorúság elleni illat fő összetevőjét, a Rose Essential LMR Damascena-t, a törökországi Isparta régió lágy lankáin termesztik. Egy érintésnyi friss Rózsavízzel kristálytiszta és légies eredményt kapunk. A nagyon elegáns írisszel kombinálva a rózsa testes lesz, melyet a franciaországi burgundi régióban termesztett különleges feketeribizli pezsgő, savanykás jegyei zárnak le. Amikor egy virágcsokor természetessége találkozik a virginiai-i cédrus fás jegyével, és eggyé válik a fehér pézsmával, egy hosszan tartó, második bőr hatású illatot kapunk. Az új, sugárzó Irresistible Givenchy Eau de Toilette a nőiesség koncentrátuma, mellyel elmerülhetünk a frissességben.

 

Irresistible is us!

Az Irresistible Givenchy már Eau de Toilette változatban is elérhető, mely továbbra is a mozgást és a szabadságot ünnepli. A lendületes és vibráló Fran Summers továbbra is ellenállhatatlan. Magával ragadó, ahogy képes önmaga maradni. Csapata magától értetődően követi őt: Larsen Thompson, Lea Elui és Ambroise Mendy… szabad szellemek, akik hozzá hasonlóan szabadon kifejezik egyedi személyiségüket. Nem egymást imitálják, de együtt tudják szabadon kifejezni önmagukat és válhatnak ellenállhatatlanná! Engedd el magad és kapcsolódj természetesen a többiekhez. Az érzés megjelenik a reklámfilmben és a digitális kampányban is, ahol Fran vidám játékosság pillanatait éli meg a csapatával, legyen az egy táncstúdióban vagy Párizs ege alatt.

 

 

A mozgást és a szabadságot ünneplő Fran Summers megtekinthető ITT

Előző

Kerüljünk közelebb egymáshoz az illa...

Következő

Az időtlen elegancia...

Kövess minket!