2024. Május 20. | Bernát, Felícia
Előző

Egy műfaj, amely megelőzte korát...

Következő

A kutya – az öröktől elválaszthata...

Csábító "bőrillat"

Anne Flipo

Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal parfümőrök avatnak be az új L'Interdit Eau de Toilette alkotói folyamataiba.

 

– Mesélnének nekünk arról az alkotói folyamatról, amely az új Eau de Toilette-hez vezetett?  Mik voltak az inspirációs forrásaik?

 

Dominique Ropion: Fontos volt megőrizni a L'Interdit DNS-ét ehhez az új Eau de Toilette-hez; mindezt úgy, hogy közben új és izgalmas érzést kelteni.  A sötét pacsuli-vetiver alapot intim pézsma texturálja, megidézve a csupasz bőr gyengéd melegét.

 

Anne FlipoF: Ehhez az új Eau de Toilette-hez inspirált az érzés, hogy átléptem egy tiltott határt, az adrenalin és az izgalom borzongása, amit abban a pillanatban érzel. A szívjegy kedvéért úgy döntöttem, hogy zabolátlan virágokkal dolgozom, egy még káprázatosabb csokorral. A narancsvirág minden pompáját felfedi a gazdag és érzéki tubarózsa és jázmin mellett, kiemelve a bársonyos és érzéki hatást a bőrre.

 

Fanny Bal: A kihívás az volt, hogy valódi "bőrillatot" hozzunk létre, mély illatgazdagsággal. Ezért döntöttünk úgy, hogy a szuharral dolgozunk, egy olyan alapanyaggal, amely balzsamos és gyantás tulajdonságokkal is rendelkezik, és amely erőteljes, bőrszerű oldalát adja az illathoz.

 

 –Mit sugall az Eau de Toilette univerzum?

 

DR: Számomra ez egy Eau de Toilette frissessége, amelyet egy fás, pézsmás alap mélysége fokoz. Arra az illatra emlékeztet, amikor a bőr nyomot hagy a meztelen testen. Erős nőiesség, mely vállalja a vad oldalát.

 

AF: Az Eau de Toilette univerzum egyfajta kontrasztot, fekete-fehér kettősséget sugall. Fény és árnyék játéka egy illatban, amelyben a narancsvirág fényessége találkozik a szantálfa bársonyos titokzatosságával.

 

FB:  A L'Interdit ezen új verziója  kihozza a "L'Interdit nőt", mint rettenthetetlen, független és érzéki személyiséget.

 

– Melyek összetételének sajátosságai? Szerepelnek-e új összetevők a L'Interdit termékcsalád új opusában?

 

DR: Annak érdekében, hogy kihozzuk a citrusok által nyújtott frissességet, úgy döntöttünk, hogy a virágos szívet felerősítjük négyféle narancsvirággal, valamint egy mámorító sambac jázminnal, amelyet a tubarózsa és a Grandiflorum jázmin még tovább fokoz.

 

AF: Ebben az új Eau de Toilette-ben szerettük volna kiemelni a citrusfélék pezsgését és pikantériáját, amit átölel a bársonyos pézsma és szantálfa, hogy megidézze a meleg, csupasz bőr érzését.

 

FB: A jegy "szexi" karakterét is erősítettük azzal, hogy a pacsulit egy olyan szuharral párosítottuk, amely ciprusos karaktert ad hozzá, az illatgazdagság és a hihetetlen végeredmény érdekében.

  

– Melyek a narancsvirág négy eredményének legfontosabb jellemzői, amelyek ebben az Eau de Toilette-ben szerepelnek?

 

DR: Ez a négyféle narancsvirág a L'Interdit jellegzetes összetevője. Elengedhetetlen volt, hogy megőrizzük ezt a virággazdagságot az Eau de Toilette-ben, miközben intenzívebbé tettük. A narancsvirág finom, érzéki és pazar aspektusai a nőiességet ünneplik. A feldolgozás négy típusa különböző illateredményeket ad, így maga az illat is egyedi.

 

AF: Ebben az illatban a narancsvirág valóban az alkotói folyamat középpontjában áll. Ezért döntöttünk úgy, hogy minél valósághűbbek leszünk azzal, hogy négy különböző végeredményen dolgozunk: a szolíd parfümön az intenzitásáért, az absolue-n az érzékiségéért, a neroli eszencián a frissességért, és egy CO 2 extrakción, hogy tovább fokozzuk a kompozíciót. 

 

FB: A narancsvirág négy oldala egyedülálló illatminőséggel rendelkezik. Különösen a CO2 extrakció, mely egy finom és kifinomult eljárással készül, és melynek révén megőrizhetjük az extrakció során általában elveszett aromamolekulákat. Így az általunk kapott összetevő egyedülálló és hű a virág természetes tulajdonságaihoz.

 

– Miben különbözik az Eau de Toilette mint az Eau de Parfum és az Eau de Parfum Rouge? Mi a különleges benne?

 

DR: Az eredeti Eau de Parfum egy csodálatos fehér virágos csokorral rendelkezik, amely kontrasztot képez a pacsuli és a vetiver fekete és mámorító jegyeivel.

 

AF: Számomra ez az új alkotás egyedülálló, abban a tekintetben, ahogyan a feltűnő frissességet ötvözi a szantálfa és a pézsma szexi és intenzív alapjával.

 

FB: Az Eau de Toilette leginkább a szuhar használatával tűnik ki. Ez a csábító alapanyag tartósságot, textúrát és egy nagyon specifikus bőrhatást eredményez. Az Eau de Toilette másfajta érzékiséget fed fel, mint az Eau de Parfum Rouge, amely melegebb és fűszeresebb illat.

 

 

Előző

Egy műfaj, amely megelőzte korát...

Következő

A kutya – az öröktől elválaszthata...

Kövess minket!