Csábító "bőrillat"

Anne Flipo

Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal parfümőrök avatnak be az új L'Interdit Eau de Toilette alkotói folyamataiba.

 

– Mesélnének nekünk arról az alkotói folyamatról, amely az új Eau de Toilette-hez vezetett?  Mik voltak az inspirációs forrásaik?

 

Dominique Ropion: Fontos volt megőrizni a L'Interdit DNS-ét ehhez az új Eau de Toilette-hez; mindezt úgy, hogy közben új és izgalmas érzést kelteni.  A sötét pacsuli-vetiver alapot intim pézsma texturálja, megidézve a csupasz bőr gyengéd melegét.

 

Anne FlipoF: Ehhez az új Eau de Toilette-hez inspirált az érzés, hogy átléptem egy tiltott határt, az adrenalin és az izgalom borzongása, amit abban a pillanatban érzel. A szívjegy kedvéért úgy döntöttem, hogy zabolátlan virágokkal dolgozom, egy még káprázatosabb csokorral. A narancsvirág minden pompáját felfedi a gazdag és érzéki tubarózsa és jázmin mellett, kiemelve a bársonyos és érzéki hatást a bőrre.

 

Fanny Bal: A kihívás az volt, hogy valódi "bőrillatot" hozzunk létre, mély illatgazdagsággal. Ezért döntöttünk úgy, hogy a szuharral dolgozunk, egy olyan alapanyaggal, amely balzsamos és gyantás tulajdonságokkal is rendelkezik, és amely erőteljes, bőrszerű oldalát adja az illathoz.

 

 –Mit sugall az Eau de Toilette univerzum?

 

DR: Számomra ez egy Eau de Toilette frissessége, amelyet egy fás, pézsmás alap mélysége fokoz. Arra az illatra emlékeztet, amikor a bőr nyomot hagy a meztelen testen. Erős nőiesség, mely vállalja a vad oldalát.

 

AF: Az Eau de Toilette univerzum egyfajta kontrasztot, fekete-fehér kettősséget sugall. Fény és árnyék játéka egy illatban, amelyben a narancsvirág fényessége találkozik a szantálfa bársonyos titokzatosságával.

 

FB:  A L'Interdit ezen új verziója  kihozza a "L'Interdit nőt", mint rettenthetetlen, független és érzéki személyiséget.

 

– Melyek összetételének sajátosságai? Szerepelnek-e új összetevők a L'Interdit termékcsalád új opusában?

 

DR: Annak érdekében, hogy kihozzuk a citrusok által nyújtott frissességet, úgy döntöttünk, hogy a virágos szívet felerősítjük négyféle narancsvirággal, valamint egy mámorító sambac jázminnal, amelyet a tubarózsa és a Grandiflorum jázmin még tovább fokoz.

 

AF: Ebben az új Eau de Toilette-ben szerettük volna kiemelni a citrusfélék pezsgését és pikantériáját, amit átölel a bársonyos pézsma és szantálfa, hogy megidézze a meleg, csupasz bőr érzését.

 

FB: A jegy "szexi" karakterét is erősítettük azzal, hogy a pacsulit egy olyan szuharral párosítottuk, amely ciprusos karaktert ad hozzá, az illatgazdagság és a hihetetlen végeredmény érdekében.

  

– Melyek a narancsvirág négy eredményének legfontosabb jellemzői, amelyek ebben az Eau de Toilette-ben szerepelnek?

 

DR: Ez a négyféle narancsvirág a L'Interdit jellegzetes összetevője. Elengedhetetlen volt, hogy megőrizzük ezt a virággazdagságot az Eau de Toilette-ben, miközben intenzívebbé tettük. A narancsvirág finom, érzéki és pazar aspektusai a nőiességet ünneplik. A feldolgozás négy típusa különböző illateredményeket ad, így maga az illat is egyedi.

 

AF: Ebben az illatban a narancsvirág valóban az alkotói folyamat középpontjában áll. Ezért döntöttünk úgy, hogy minél valósághűbbek leszünk azzal, hogy négy különböző végeredményen dolgozunk: a szolíd parfümön az intenzitásáért, az absolue-n az érzékiségéért, a neroli eszencián a frissességért, és egy CO 2 extrakción, hogy tovább fokozzuk a kompozíciót. 

 

FB: A narancsvirág négy oldala egyedülálló illatminőséggel rendelkezik. Különösen a CO2 extrakció, mely egy finom és kifinomult eljárással készül, és melynek révén megőrizhetjük az extrakció során általában elveszett aromamolekulákat. Így az általunk kapott összetevő egyedülálló és hű a virág természetes tulajdonságaihoz.

 

– Miben különbözik az Eau de Toilette mint az Eau de Parfum és az Eau de Parfum Rouge? Mi a különleges benne?

 

DR: Az eredeti Eau de Parfum egy csodálatos fehér virágos csokorral rendelkezik, amely kontrasztot képez a pacsuli és a vetiver fekete és mámorító jegyeivel.

 

AF: Számomra ez az új alkotás egyedülálló, abban a tekintetben, ahogyan a feltűnő frissességet ötvözi a szantálfa és a pézsma szexi és intenzív alapjával.

 

FB: Az Eau de Toilette leginkább a szuhar használatával tűnik ki. Ez a csábító alapanyag tartósságot, textúrát és egy nagyon specifikus bőrhatást eredményez. Az Eau de Toilette másfajta érzékiséget fed fel, mint az Eau de Parfum Rouge, amely melegebb és fűszeresebb illat.