2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Teraszra ki! ...

Következő

Kicsi, de tökéletes...

Étkezők

Akár egy aprócska reggelizősarok, akár egy hivatalos, partikra szánt helyiség, nyugodtan mondhatjuk, hogy az étkező az otthon egyik legkevésbé értékelt része. Régebben talán használtuk, amikor vendégek ugrottak be, de valószínű, hogy az utóbbi időben a legtöbb étkezést a kanapén vagy az ágyon fogyasztottuk el. Ugye? Ráadásul ma már az étkező egyben a rögtönzött iroda, a virtuális boldog órák kedvelt helyszíne is.

 

Az emberek egyre inkább olyan étkezőhelyiségekre koncentrálnak, amelyeknek ismét több funkciót kell kiszolgálniuk. Szép teret és egyben hasznosat szeretnének, mivel ma már nagyon sokan otthon főznek, de emellett a családot, a barátokat is szeretnék fogadni a helyiségben.

 

Az étkezők dekorációja frissnek, tisztának és szellősnek kell hatnia. A bútor anyaga lehet üveg, fa, márvány, fém, nádszövet, rattan, fonott tengeri fű, vesszőfonat – a lista végtelen! Ma már azt várjuk el, hogy az étkezők bontsák le a szó szerinti és a metaforikus falakat, és olyan teret hozzanak létre, ahol az étkezés és a családi idő egy és ugyanazon helyen zajlik.

Adunk néhány ötletet, hogy étkezője a lehető legjobban nézzen ki,

 

Előző

Teraszra ki! ...

Következő

Kicsi, de tökéletes...

Kövess minket!