2024. Július 19. | Emília
Előző

Új hajszínező pakolásokat...

Következő

Maszkban is tündökölhetünk...

Új hajápoló termékcsalád

A Gliss, mint a hajregenerálás szakértője, olyan hatékony és innovatív hajápolási termékeket kínál, amelyek a különböző hajtípusok igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve.

 

A márka legújabb termékcsaládja, az új AQUA REVIVE termékcsalád a normál és száraz hajúaknak nyújt megoldást, a haj elnehezítése nélkül. Optimális hidratálás a fényes, egészséges megjelenésű hajért. A termékcsalád 4 különböző terméket tartalmaz.

 

A Gliss Aqua Revive formula a tengeri algát és a hialuron komplexet kombinálja. A tengeri algák magas ásványi anyag- és fehérjetartalmukról ismertek, a hialuron pedig köztudottan szupersztár, ha a szegmenseken átívelő hidratáló ápolásról van szó. A termék ezekkel a szépségápolási összetevőkkel biztosítja a haj megfelelő hidratáltságát, és simítja a hajszerkezetet, extra ápoló löketet adva a hajnak.

 

A termékcsalád samponja kíméletesen tisztítja a normál és száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené azt, és mindennapos használatra alkalmas. A hidratáló hajbalzsam alkalmas a mindennapi használatra. Extra táplálást biztosít a hajnak és könnyíti a kifésülhetőséget. Az Express Repair hajbalzsam azonnali kifésülhetőséget biztosít. A hozzá illő samponnal kombinálva a hajbalzsam intenzíven táplálja a hajat. Nem kiöblítendő formula. A 7Sec Express Repair Hajpakolás extra ápolási löketet ad a hajnak, és mindössze hét másodperc alatt biztosít intenzív regenerálást! A formula vízzel érintkezve a folyékonyból krémes állagúvá válik. Hosszan tartó hidratált hajérzetet kölcsönöz, fényesen ragyogóvá teszi és intenzíven regenerálja a hajat.

 

Árak:

Sampon (400 ml, 250 ml) 1399 Ft, 949 Ft

Balzsam (200 ml) 949 Ft

Express Repai Hajbalzsam (200 ml) 1499 Ft

7sec Hajpakolás (200 ml) 2299 Ft

 

 

Előző

Új hajszínező pakolásokat...

Következő

Maszkban is tündökölhetünk...

Kövess minket!