Új hajápoló termékcsalád

A Gliss, mint a hajregenerálás szakértője, olyan hatékony és innovatív hajápolási termékeket kínál, amelyek a különböző hajtípusok igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve.

 

A márka legújabb termékcsaládja, az új AQUA REVIVE termékcsalád a normál és száraz hajúaknak nyújt megoldást, a haj elnehezítése nélkül. Optimális hidratálás a fényes, egészséges megjelenésű hajért. A termékcsalád 4 különböző terméket tartalmaz.

 

A Gliss Aqua Revive formula a tengeri algát és a hialuron komplexet kombinálja. A tengeri algák magas ásványi anyag- és fehérjetartalmukról ismertek, a hialuron pedig köztudottan szupersztár, ha a szegmenseken átívelő hidratáló ápolásról van szó. A termék ezekkel a szépségápolási összetevőkkel biztosítja a haj megfelelő hidratáltságát, és simítja a hajszerkezetet, extra ápoló löketet adva a hajnak.

 

A termékcsalád samponja kíméletesen tisztítja a normál és száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené azt, és mindennapos használatra alkalmas. A hidratáló hajbalzsam alkalmas a mindennapi használatra. Extra táplálást biztosít a hajnak és könnyíti a kifésülhetőséget. Az Express Repair hajbalzsam azonnali kifésülhetőséget biztosít. A hozzá illő samponnal kombinálva a hajbalzsam intenzíven táplálja a hajat. Nem kiöblítendő formula. A 7Sec Express Repair Hajpakolás extra ápolási löketet ad a hajnak, és mindössze hét másodperc alatt biztosít intenzív regenerálást! A formula vízzel érintkezve a folyékonyból krémes állagúvá válik. Hosszan tartó hidratált hajérzetet kölcsönöz, fényesen ragyogóvá teszi és intenzíven regenerálja a hajat.

 

Árak:

Sampon (400 ml, 250 ml) 1399 Ft, 949 Ft

Balzsam (200 ml) 949 Ft

Express Repai Hajbalzsam (200 ml) 1499 Ft

7sec Hajpakolás (200 ml) 2299 Ft