2024. Július 19. | Emília
Előző

Jótékonysági gyereknap...

Következő

A Méltóság hangja...

„Mindenki karácsonya” a Westendben

A Gyermekmentő Szolgálat és támogató partnerei, valamint a házigazda Westend 350 hátrányos helyzetű gyermeknek rendezett karácsonyi ünnepséget a Nemzetközi Bevásárlóközpont 2023. december 11-én. A programot a Gyermekmentő Szolgálat már 32. éve rendezi meg, több mint két évtizede pedig a Cinema City Westend ad neki otthont. A rendezvény fénypontja a Budapesti Operettszínház musical-műsora és az ünnepi ajándékosztás volt.

 

Hétfőn 12 órától izgatott, lelkes gyerekek népesítették be a mozitermet. Az ünnepi programra 350 hátrányos helyzetű gyermeket hívtunk meg budapesti és Pest vármegyei általános iskolákból, gyermekintézményekből. Arcfestéssel, lufihajtogatással, aprósüteménnyel, gyümölccsel és édességgel is kedveskedtünk a résztvevőknek. Természetesen a Mikulás és manói, valamint a rénszarvasok sem hiányoztak.

 

Nem maradhatott el a Budapesti Operettszínház művészeinek ünnepi műsora sem. Idén Dancs Annamari, Füredi Nikolett és Szentmártoni Normann szórakoztatták a gyereksereget. Nagyon megható volt, ahogy a Kiskarácsony, nagykarácsony című dalt együtt énekelték a gyerekek és a művészek.

 

A rendezvény fénypontja az ajándékokosztás volt. A gyerekek sok-sok karácsonyi meglepetéssel térhettek haza. Az OTP Bank – a Gyermekmentő legnagyobb és legrégebbi támogatója - idén egy menő fém uzsonnásdobozt rejtett a tornazsákokba. A házigazda Westend is szuper meglepetéssel készült: az ő csomagjában plüssmackó és kirakós játék lapult. A Penny Market is nagylelkű felajánlásokkal érkezett: felsorolni is nehéz lenne, de az biztos, hogy rengeteg finomság került a táskákba: édes és sós rágcsálnivalók, gyümölcslevek, szaloncukor – a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Az MBH Banktól egy jókora mikuláscsomagot vehettek át a gyerekek. Ebbe is sok meglepetés került: gabonapehely, müzliszelet, csoki, üdítő. A Magyar Olimpiai Bizottság pólókkal kedveskedett, a METRO Kereskedelmi Kft. gyümölcsökkel és csokival, az Auchan finom fánkokkal és pogácsával, a Semes Pékség pedig perecekkel. A Coca-Colának az ásványvizet és az üdítőket adott a csomagba.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző

Jótékonysági gyereknap...

Következő

A Méltóság hangja...

Kövess minket!