2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Napcsókolta szín...

Következő

Élvezetes utazás a PEACH™ 2 go-val...

Pakolj okosan!

Ha egy hétvégi kiruccanásról vagy egy rövid nyaralásról van szó, bizony komoly fejfájást okozhat egyetlen hátizsákba bezsúfolni az előre megálmodott szettjeidet. Pláne, ha a kedvenc beauty termékeidet sem bírod itthon hagyni. A FOREO csapata megoszt néhány ügyes fogást; így akkor sem lesz hiányérzete, ha egy hátizsákba nem tudja az egész fürdőszobát magával vinni.

 

A fapados járatokra általában egy 40 x 30 x 20 cm nagyságú táskát vihető fel plusz díj megfizetése nélkül. Bár úgy tűnhet, ez semmire sem elég, ha okosan pakol, rengeteg dolgot magaddal tud vinni az utazásra. Sőt, olyan fontos dolgokról sem kell lemondani mint az arcápolási rutin!

 

1. Mérjük fel, mire lesz szükség

Egy hétvégi városnézés vagy rövid tengerparti nyaralás más és más szükségleteket igényel. Legyünk reális azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit valóban használni fogunk és mi az, amit nyugodtan otthon hagyhatunk. Kezdjükazzal, hogy összeszedjük a szépségápolási és sminkrutin elengedhetetlen darabjait, és csak ezután gondolkozzunk az extrákban. Egy rövid utazás nem a kísérletezés ideje.

 

2. Válasszunk megfelelő piperetáskát

A reptéri ellenőrzés miatt muszáj átlátszó tárolóba pakolnod a folyékony kozmetikumokat, ha csak kézitáskád van. Viszont nem muszáj szendvicszacskóba gyömöszölnöd a kedvenceidet. Ma már sok helyen kapni olyan strapabíró műanyagból készült neszeszert, amelyben biztonságosan, mégis stílusosan tudod tárolni a krém állagú piperéket. Arra érdemes figyelni a pakolás során, hogy a sminkeszközök a táskád középre kerüljenek: így kipárnázhatod őket ruhákkal, hogy ne mozduljanak el és ne törjenek össze.

 

3. Szerezz be újratölthető miniket

Az utazások alatt tehát érdemes hűségesnek maradni a már jól bevált szépségápolási termékeinkhez. A legegyszerűbb megoldás ehhez, ha beszerezzük kedvenceinket mini változatban. Ha ezek nem állnak rendelkezésre, szerezzünk be utazó méretű flakonokat, és töltük meg őket a kedvenc termékeinkkel. Olyan tárolószettek is találhazók már a drogériákban, amelyek fújós, pumpás tárolókat és apró tégelyeket is tartalmaznak, így könnyedén magunkkal tudjuk vinni a parfümöt vagy arcpermetet is.

 

Foreo tipp: A légnyomás változása miatt a folyadékok kitágulhatnak, ami a folyékony termékek szivárgását okozhatja. Ha nem töltöd csordultig a tárolókat, helyet hagysz ennek, így elkerülheted a szivárgást és a kozmetikumok pazarlását is.

 

4. Váltsunk szilárd vagy por állagú alternatívákra

Nem is gondolnánk, mennyi helyet tudunk spórolni, ha kevesebb folyadékot zsúfolunk a táskánkba. Sok márka kínál olyan szilárd bőrápoló és sminktermékeket, amelyek minőségben vetekednek folyékony társaikkal. A szilárd samponok, tusfürdők és testvajak is sokkal könnyebben elférnek a táskában, és a biztonsági ellenőrzésnél sem kell majd elővenni ezeket.

 

5. Válasszunk a multifunkciós termékeket

A helytakarékosság elengedhetetlen, ha csak egy ingyenesen felvihető táskával utazunk, ezért érdemes olyan termékeket magunkkal vinni, amelyek többféle funkciót is betöltenek. Például egy bronzosító kontúrként is működhet, vagy ha olyan hidratálót válasszunk, ami fényvédő és BB-krém is egyben, máris spóroltunk egy csomó helyet! Olyan eszközöket is érdemes magunkkal vinni, amelyek lefedik a teljes otthoni arcápolási rutint. A FOREO LUNA™ 4 go arcápoló készülék kompakt méretének köszönhetően tökéletes társ az utazásokhoz, hiszen egyszerre tisztít, ápol és kényeztet.

 

Előző

Napcsókolta szín...

Következő

Élvezetes utazás a PEACH™ 2 go-val...

Kövess minket!