2021. Október 24. | Salamon
Előző

A szeretet nyelve...

Következő

Valóra vált, amit leírtam…...

Természetfeletti képességek

Kerényi Miklós Gábor

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában Kerényi Miklós Gábor nyújtott betekintés életének kevésbé ismert részébe.

 

A művész szkeptikus a megmagyarázhatatlan dolgokat illetően, azonban tapasztalatai alapján egyre inkább úgy érzi, hogy a természetfeletti dolgok valójában léteznek. Izgalmas történeteiről mesél a LifeTv ezoterikus műsorában.

 

A Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas magyar rendező, Kerényi Miklós Gábor különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan legendás történetek keringenek róla, hogy tudja irányítani az időjárást és segít meggyógyítani embereket. Bár nem tartja magát varázslónak, azzal egyetért, hogy fontos a számára, hogy segíthessen másokon.

 

Alapvetően elfogadja a reinkarnáció gondolatát, de élményei egy érdekes teória felállításához vezettek. „Testünk egy hardver, amihez a szoftvereket és a különböző programokat születésünk előtt fentről kapjuk egy csomagban. Ebben található a lélek is. Ha a hardver elkopik, akkor a lélek is visszakerül a központba” - mondta a rendező.

 

Kerényi Miklós Gábor már szellemmel is találkozott és az álomvilágban is jártas. „Tudok álmot fejteni” - kezdte a művész. „Ha valaki elmondja az álmát, én kérdezgetem, ő pedig őszintén válaszol, majd egy adott pillanatban döbbenten felkiált, mivel saját maga fejti meg az álmot” - tette hozzá Gábor, aki szerint az álom a nyomasztó élmények kódolt feldolgozása.  Elmondása alapján a körülményekre kell odafigyelni és nem a konkrét történésekre.

 

Előző

A szeretet nyelve...

Következő

Valóra vált, amit leírtam…...

Kövess minket!