2021. Július 25. | Kristóf, Jakab
Előző

Titkos fegyver a humor és az intelligen...

Következő

Mitől lehet valaki Szuper-Apuka?...

Előre megálmodott események

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című, a Life TV-n látható műsorának legújabb vendége, Schobert Norbi nyújtott betekintést életének kevésbé ismert részeibe.

 

Az üzletember és fitneszguru mesélt a számára legfontosabb emberekről, természetesen elsősorban feleségéről, Rubint Rékáról. Norbi szívműtétjei utáni újjászületéséről is különös történeteket osztott meg.

 

Schobert Norbit az idő múlásával egyre inkább foglalkozgatják olyan kérdések, mint a hit és az eredet. Az ország egyik leghíresebb életmód szakembere rosszul éli meg az öregedést, örökifjú lelke gyakran mereng el, hogy hová tűnt az elmúlt 20-25 év. Hívőnek tartja magát, de több csodaszerű élménye is volt.

 

Nem egyszer álmodta meg közeli hozzátartozója halálát. Bár az álmoskönyv szerint egy személy álombeli távozása a valóságban hosszú életet jelent, Norbi esetében az ilyen álom sajnos sokkal szomorúbb eseményt jelzett. Meghatározó momentum volt életében, amikor nevelőapja látogatta meg álmában, ahol végleg elbúcsúzott tőle.

 

Egy másik alkalommal Norbi 103 éves dadáját látta álmában, majd egy titokzatos hang közölte vele, hogy Juliska néni meghalt.  Ébredése után azonnal hívta az idősek otthonát és a hír sajnos igaznak bizonyult.

 

A különös történések ellenére Norbi szkeptikus marad a racionálisan megmagyarázhatatlan események után is. A halál előtti elbúcsúzásokat sem egy különleges erővel, hanem két személy közötti szoros lelki kapcsolattal magyarázza.

 

Két életmentő szívműtétje sok mindenben megváltoztatta, de a műtét után nem tudta, hogy halálának emlékei voltak-e a fejében, vagy a lábadozás közben a morfium hatására képzelődött. A kórházi élmény egyvalamiben erősítette meg Norbit igazán, hogy Réka milyen fontos az életében. Betegágyában készen állt a halálra a fájdalom és a kimerültség miatt, azonban amikor meglátta síró feleségét, elkezdett küzdeni az életéért.

Előző

Titkos fegyver a humor és az intelligen...

Következő

Mitől lehet valaki Szuper-Apuka?...

Kövess minket!