2020. Október 31. | Farkas

Szandi misztikus élményei

Szandi

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Szandi nyújtott betekintést életének azon részébe, amelyben megmagyarázhatatlan események történtek. Az énekesnő eddig soha el nem mondott titkokról is mesél.

 

Szandiról mindenki tudja, hogy sugárzik az optimizmustól, boldogságtól, azonban rajta is úrrá tudnak lenni a negatív érzések. Ezeket a mélypontokat életörömével és humorával igyekszik megoldani, hiszen állítása szerint ezekből is képes tanulni az ember, minden rossz egy új jónak a forrása.

 

A vallás nagy szerepet játszik az énekesnő életében, 12 éves korában önként kérte édesapját, hogy kereszteljék meg, de akkor még nem is tudta, hogy mekkora hatással lesz életére ez a döntés.

 

„Én csak megkeresztelkedni akartam, de János atya és az ő közössége nagyon sokat adott nekem, azóta hívő katolikusként élem az életemet. Nyitottak vagyunk családommal a világra és a különböző emberekre, a legfontosabb az, hogy pozitívan álljunk mindenkihez” – állítja Szandi. „Hit nélkül sem alkotni, sem élni nem lehet. Nekem ez nagyon fontos mottó az életemben, bármit is csinálok, hiszek abban, hogy az sikerülni fog, hiszek önmagamban.”

Szandival több olyan esemény is történt életében, amelyekről elképzelhetőnek tartja, hogy természetfeletti vonatkozása volt.

 

„A földgömböt nézegettük egyszer a kisfiammal, mire egyszer csak kiszaladt a száján, hogy itt már biztos, hogy élt. Ő se értette, hogy miért mondta ezt, de mindig is kötődött a hideg tájakhoz” – mesél hihetetlen élményéről Szandi. „Amikor kicsik voltak még a gyermekeim elhaladtunk a kórház előtt, ahol születtek és megjegyeztem a lányomnak, hogy egyszer biztos ő is itt fog szülni. Erre a kislányom teljes magabiztosággal azt állította, hogy nem, ő valahol nagyon messze fog szülni, és fekete férje lesz. Sokat gondolkozom azóta is, hogy ezt vajon miért mondta” – mesélte Szandi.

 

Az énekesnő egy hátborzongató élményéről is beszámolt, amelyről még soha nem nyilatkozott. „Sokáig szerettem volna egy negyedik gyermeket, és biztos voltam abban, hogy lány lesz és Emesének fogják hívni. Végül sajnos nem lett, de később volt egy álmom, ahol találkoztam vele és elmondta, hogy én vagyok a negyedik gyereketek, aki nem született meg” - kezdte Szandi, majd egy másik hasonló eseményről is beszámolt. „Egy hosszú úton egyszer elbóbiskoltam és a fülembe egy nyolc, kilenc év körüli kislány hang szólt hozzám: „Emese”. Majd 5 perccel később, amikor visszaaludtam, azt kérdezte: „nekem miért nem szóltatok?” . Félelmetes volt” – mondta el az énekesnő.

Kövess minket!