2020. Október 27. | Szabina
Előző

Új helyszín, új szereplők...

Következő

Kegyetlen családi szeretetéhség, vár...

Múzsák

Rubint Réka
A 2019-es Playboy Man Of The Year múzsa kategória jelöltjei közül Rubint Réka és Tóth Gabi mesél arról, hogy vajon mitől lesz egy nő igazi múzsa és a 21. században mivel lehet inspirálni másokat?

 

Rubint Réka 16 év boldog házasság után férjét, Schobert Norbit inspirálja legszívesebben.  A fitnesz ikon Rubint Réka szerint egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre, és a férfira, aki mellett ragyoghat.

Abban, hogy egy nő múzsa legyen, a férfinak nagyon nagy szerepe van. Én Norbi múzsája vagyok, és az is szeretnék maradni mindig. Nekem az a filozófiám, hogy egy nő a férfi mellett tud igazán ragyogni, ha egy nő nőnek érezheti magát, akkor tud mások számára energiát adni. A visszajelzés mindig nagyon fontos, ezt a férfitól várjuk, a férfinek akarunk tetszeni, őt akarjuk meghódítani. Norbitól minden órában kapok visszajelzést, nagyon szerencsésnek érzem magam, mindenkinek egy olyan társat kívánok az életben, mint ő” – mesélte Réka, akiről talán nem is gondolnánk, de nem mindig merte ennyire megmutatni gyönyörű alakját, férjének ebben is komoly szerepe volt. „Amikor megismerkedtünk, én hosszú, bő pulcsikban és farmerben jártam minden nap. Belőlem Norbi hozta ki a nőt, ő bújtatott ki a pulcsikból, ő készítette készíttette az első fotósorozatot rólam, ami az első aerobic kazettám borítóján szerepelt. Miatta kezdtem el igazán ragyogni” – mondta el Rubint Réka.

 

 

Tóth Gabi nagyon hálás, hogy párja, Krausz Gábor múzsája lehet, és minden nap inspirálhatja a séfet az alkotásban.

Szerencsés vagyok, hiszen közvetlen közelből élhetem meg nap mint nap azt, hogy szerelmem Gábor múzsaként tekint rám. Többször is mondta már, hogy motiválom az alkotásban és ihletet adok neki. Igyekszem minden nap meghódítani a szívét, kedveskedni és nyugodt otthont teremteni számára, hogy arra koncentrálhasson, amiben olyan nagyszerű. Örülök, hogy ma már a séfekre is művészként gondolunk, ő is hatalmas tehetség, igyekszem inspirálni őt, új célok elérésére ösztönözni, a kreativitásában megerősíteni. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csodás férfi tekint rám múzsájaként” – mondta el az énekesnő.

 

Előző

Új helyszín, új szereplők...

Következő

Kegyetlen családi szeretetéhség, vár...

Kövess minket!