2021. Január 19. | Sára, Márió

Újabb titok Elvis haláláról

Bár több mint 40 év telt el Elvis Presley halála óta, a világ legnagyobb rock and roll ikonjának életéről és tragikusan korai haláláról a mai napig derülnek ki titkok.

 

Most a legenda egykori felesége, legnagyobb szerelme, hagyatékának gondozója, Priscilla Presley törte meg a csendet és beszélt az énekes utolsó heteiről. Az Elvis Presley: The Searcher című új, hamarosan bemutatandó dokumentumfilmben Priscilla elmondta, szerinte férje a németországi katonáskodás alatt szokott rá a szerekre, amelyek végül a vesztét okozhatták. 

 

„Adtak dolgokat a katonáknak, hogy ébren maradjanak. Folyamatosan őrségben volt és késő éjszaka is el kellett végeznie a feladatokat. A srácok azért kapták ezeket a pirulákat, hogy ne aludjanak el... Akkor kezdődött minden.” - vallotta be Priscilla Presley, aki hozzátette, nehéz Elvis utolsó éveiről beszélnie, amikor az énekes kezdte elveszíteni a kontrollt gyógyszerfogyaszása felett, és 42 évesen legenda vált belőle.   

 

„ Nem tudtuk, hogy ez történik majd, de az oda vezető utat láttuk” - utalt Priscilla Presley, aki arra is választ adott, hogy miért nem sikerült segíteni az énekesen. „Az emberek azt kérdezik: miért nem tettél semmit? Nos, ez nem igaz. Nem mondhattad meg Elvisnek, hogy mit tegyen. Ez egyszerűen nem így működött. Megpróbálhattad, de semmi értelme nem volt, tudta, hogy mit csinál.” - magyarázta Priscilla Presley, aki június 6-án személyesen is Budapestre látogat, hogy részt vegyen az Elvis, The wonder of You szuperprodukció showműsoron és további titkokat áruljon el a Királlyal közös életéből.

 

Az Elvis Presley: The Searcher című film megtekinthető az HBO-on április 14-én.

Kövess minket!