2021. Január 23. | Zelma, Rajmund

Epres Panni tanácsai

Epres Panni idén is tanácsadóként segíti a Miss Balatonra jelentkező lányok felkészülését. Most elárul néhány apróságot, amivel a castingokon pozitív benyomást tehetnek a versenyzők.

 

A kevesebb itt mindig több!

A castingokon érdemes természetes sminkben megjelenni, ami kiemeli az arc vonásait. Élénk sminkre semmiképp nincs szükség, senki sem arra kíváncsi, hogyan áll valakinek a piros rúzs. Ha póthaja van valakinek, a válogató előtt feltétlenül váljon meg tőle, és semmiképpen ne rakasson fel műszempillát – még a legkisebb méretűt sem.  

 

Felejtsük el a platformot és a tangát!

Senki ne érkezzen castingokra tangában, mert nem illik. A platformos magassarkú is felesleges, azzal nem lehet csalni, mert jó látható, hogy ki milyen magas, és mezítláb is meg kell mutatnia magát mindenkinek.

 

Olvass, legyél felkészült!

Fontos, hogy műveltek, olvasottak legyünk. Mindenki hallgasson híreket, tájékozódjon a nagyvilág dolgairól, hiszen nem minden a külső. Nagyon fontos, hogy egy bájos archoz megfelelő belső és intellektus társuljon.

 

Nem baj, ha bal lábbal keltél!

Nincs semmi probléma azzal, ha valakinek rossz napja van, mindenkivel előfordul. Van egy kis idő beszélgetni, nyugodtan elmondhatja, hogy mi bántja, mi rontotta el a napját. Egy casting során sok mindent megértenek a szervezők, egy a fontos, hogy ilyenkor is legyen kedves a jelölt, hiszen soha nem jó pont, ha valaki undok módon kezeli beszélgető partnereit.

 

Ne feledkezz meg a mozgásról és a helyes táplálkozásról!

Amit minden modell munka előtt elmondanak a tanácsadók és érdemes megfogadni, az az, hogy a jelentkezők figyeljenek a táplálkozásra és kezdjenek el mozogni. Azonban nem kell kétségbe esni, ha nincs meg a castingra az álomalak. Nem akkora baj, ha úgy érkeznek a lányok, hogy még nem teljesen tökéletes az alakjuk. A „zsűri” lát mindent, és ha úgy ítélik meg, hogy van valami, ami megfogja őket az adott hölgyben, akkor lesz idő még formálódni.

 

Készülj úgy, mintha az esküvőd lenne!

A castingot megelőző napokban már csak apróságokkal érdemes foglalkozni, például egy bőrradírozás, arcmaszk jót tehet, de fontos, hogy ne ilyenkor próbáljunk ki új termékeket. Sok vizet kell inni és egy nagyot pihenni.

 

Kövess minket!