Bájos és ellenállhatatlan

Fran Summers

Fran Summers, az ellenállhatatlan

A Givenchy kifutókat rendszeresen bájával megtöltő brit modell, Fran Summers a márka Irresistible illatának múzsája lett. Neve is sokatmondó, hiszen úgy tűnik, a Nap lépten, nyomon követi őt. Ő testesíti meg az új illatot, zavarba hozó, természetes lendületével. Légies és spontán megjelenése is ünneplésre ösztönöz. Ő is egy olyan személyiség, akit szeretnénk követni, másolni, belekapaszkodni... hősnőnk követi a vágyait, csak az ösztönére hallgat.

 

Harley Weir fotóin Fran Summers gátlásoktól mentes sármmal sugárzik. Teljesen magával ragad, felszabadító a vibrálás körülötte. Mi a titka? A szabadság. Egyszerűen megfogalmazva: felszabadultan lehet, aki akar, ahol akar, és ahogy akar. Függetlenségét a mozgásban fejezi ki, hisz mi lehet annál üdítőbb, mintha engedjük, hogy a testünk saját nyelvén szólaljon meg?

 

Dancing Queen

A Manu Cossu rendezte reklámfilmben és a digitális kampányban Fran Summers-t körbeveszi a csapata. Szabad szellemek, akik hozzá hasonlóan táncolnak, nevetnek, és akik pontosan tudják, hogyan élvezzék ki az elengedés értékes pillanatait. Fran adja az alaphangot, magával ragadja a környezetét a táncba, hogy ők is megtalálják saját ritmusukat. Nem téveszti el a lépéseket, hiszen a mozdulatok belőle jönnek, őszinték és intimek. A tánc ellenállhatatlanul tükrözi vissza őket. Felvidít és elengedésre ösztönöz... legyen az a táncstúdióban vagy a csodás párizsi égbolt alatt, Fran pörög, forog, képzeletét teljesen szabadon engedi. Semmi nem tartja vissza. A Givenchy stílusa kihangsúlyozza a mozdulatait. Nézzük őt, ahogy mágneses ereje és sugárzó bája mellett még az Eiffel torony is elsötétül. Egyszerűen ellenállhatatlan!