2021. Szeptember 26. | Jusztina

Egy kislány a kisfiú mellé

Nyári Dia és kisfia, Zétény
A népszerű színésznő, Nyári Dia elárulta: egyik leghőbb vágya, hogy Zétény után egy kislánnyal ajándékozza meg a sors. Csakhogy minden gyermek érkezésénél újra ki kell alakítani a család napi rutinját, így Dia számára fontos egy fő bizalmas, aki a szakértői segítség mellett lelkileg is támogatja őket.

 

Szülőnek lenni az egyik legnagyobb felelősség és kihívás az életben. Bár a színésznő már gyakorlott édesanyának számít, ám a mai napig van olyan szituáció, amellyel kapcsolatban legfőbb bizalmasa, a védőnője segítségét kéri. „Egy kislányt szeretnénk Zétény mellé. Ha jönne a második baba, valószínűleg elköltöznénk egy nagyobb lakásba, de abban biztos vagyok, hogy Krisztinát, a védőnőmet, akkor is felhívhatom majd, még ha nem is hozzá fogunk tartozni. Hálás vagyok, hogy roppant közvetlen a kapcsolatom vele, majdnem mintha az anyukám lenne. Volt már példa arra, hogy éjjel fél12-kor telefonáltam, amikor 6 napos korában félrenyelt Zéti. Távolról is segített és nyugtatott Krisztina. Ekkor alakult igazán szorossá a kapcsolatunk.” – mesélte Dia.

 

A gyönyörű színésznő a tapasztalatait megosztva beszélt a védőnők és az anyák kapcsolatának fontosságáról: A második babánál is ugyanúgy léphetnek fel bizonytalanságok és kétségek az anyukában, pláne, ha a babák neme más. Kétgyerekes anyukaként is sok kérdésem lenne valószínűleg, ami nemcsak a gyerekek körülötti tárgyilagos feladatokra vonatkozna. Krisztina a gyereknevelés lélektanába is beavat. Ráadásul mindig azt tartja szem előtt, ami a számunkra a lehető legjobb. Ezért is jelöltem őt az Év Védőnője díjra, hiszen keresve sem találhattam volna nála jobbat.”

 

Fotó: Rácz Tamás

Kövess minket!