2020. Október 30. | Alfonz

Megosztom...Laky Zsuzsi, Európa szépe, modell

Laky Zsuzsi

Kérdéseink válaszadója ezúttal Laky Zsuzsi, aki szépségével egész Európát elkápráztatta. A közelmúltban, kétgyermekes anyukaként, visszatért a kifutók világába.

 

- Melyik volt hivatása legemlékezetesebb pillanata?

 

- A legemlékezetesebb, legfontosabb pillanatok a gyermekeink születésén túl talán az Európa szépévé választás volt, bár össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

 

- Mennyire határozta meg későbbi párkapcsolatát az első szerelem?

 

Szerintem egyáltalán nem. Ismerik is egymást a férjemmel, de igazából teljesen különböző karakterek! Nem volt sok barátom, Guszti ismeri mindet, és van, amelyikkel jóban is van. Nekem ez bármennyire furcsán hangzik, de nagyon fontos!

 

- Magyarországon kívül hol élne a legszívesebben?

 

- Nagyon szeretem Magyarországot és semmi esetre sem szeretnék más országban élni. Talán csak annyit, hogy ha lehet, a fővároson kívül! Bárhova mentem, bármilyen luxusban volt részem mindenhonnan haza akartam jönni egy hét után. Nekem Kanizsa, a szüleim háza a világ közepe! 

 

- Mennyire befolyásolta környezete a pályaválasztásban, volt olyan híresség, vagy példakép, aki motiválta?

 

- Nem, igazából nem volt ilyen ember, sem olthatatlan vágy a szereplésre. Az életemet, nevezzük karriernek, a legtöbbször rajtam kívülálló okok alakították, és azt kell, hogy mondjam szerencsésen. Hálás is vagyok mindenért! 

 

- Melyik a kedvenc könyve és miért?

 

-  Waris Dirie - Cathleen Miller: A sivatag virága című könyve, amely egy világhírű topmodellről – Waris Dirie – szól, aki Szomáliában borzalmakat élt át, de határtalan akaraterővel és némi szerencsével ki tudott törni. Megrázó, de mégis nagyon szép könyv.

 

 - Mit gondol a személyiségéről, milyennek tartja magát?

- Hogy milyennek gondolom magam, erre elég nehéz jól válaszolnom. A közvetlen környezetem szerint visszafogottabb vagyok a kelleténél. Szerény, csendesnek ugyan nem mindig csendes, de ezzel együtt békeszerető, kiegyensúlyozott családanya.

 

- Mi az, amitől a legjobban retteg?

 

 - Rettegni nem rettegek semmitől, nincsenek félelmeim, sőt újabban még annyi sincs, mint amennyi korábban volt. Minden rendben lesz érzésem szerint, és tudom, hogy, ami még nincs, idővel az is a helyére kerül. 

 

- Mennyire teljesültek be gyermekkori álmai?

 

- Minden álmom teljesült! Szerető családban élünk, egészségesek vagyunk és semmiben sem szenvedünk hiányt. Amiből esetleg még el tudnék képzelni jobbat, azért meg is teszünk majd mindent, mi együtt.

 

- Mi a véleménye az adományvonalakról és azok hatékonyságáról, lépett már fel jótékonysági eseményen?

 

 - Léptem fel hasonló rendezvényeken. Ezzel együtt általában nem vagyok túl jó véleménnyel ezekről. Sokszor azt látom, hogy nem jutnak el a támogatások oda, ahova kellene. Mi a magunk szintjén próbáltunk, próbálunk segíteni, lehetőleg a körülöttünk élőknek, barátoknak, jó ismerősöknek. Van ott is gond elég sajnos.

 

- Ön szerint a hiúság pozitív vagy negatív tulajdonság, mennyire tartja magát hiú embernek?

 

- A hiúság számomra negatív felhanggal bír. A mi szakmánkra pedig sajnos jellemző, sőt talán a világra is egyre inkább a magamutogatás, a zavaros önkép, időnként jelentősen túlgondolva. Sosem szerettem, éltem jól meg az ismertséget, azt, hogy mindig csak a szépségemért dicsértek, pedig van más olyan emberi tulajdonságom, ami érzésem szerint túlmutat a szépségen.  

 

- Mi az, amire a legbüszkébb?

 

- A családomra, a két lányomra, a kis vidéki életünkre! Semmi más nem foglalkoztat jelenleg, és ez fontosabb és mindennél több mint, ami eddig megtörtént velem!

 

- Mi volt élete legnagyobb csalódása?

 

- Szerencsére engem a hatalmas csalódások elkerültek. Ebben a mai felszínes, teljesen elanyagiasodott világunkban azonban és is csalódtam emberekben. De ma már van annyi tapasztalatom, hogy a „rossz” emberek sem igazán tudnak meglepni.

 

- Mit gondol a most oly divatos diétákról, ön hogyan étkezik?

 

- Az igazság mindig valahol középen van, én több diétában találtam számomra jól használható elemeket. Azt gondolom, hogy egy jó diéta minden esetben személyre szabott. Sok mindentől függ, akár a genetikától, a vércsoporttól, az életkortól. Senki sem birtokolja az igazság kulcsát, azért adott estben érdemes több módszert megismerni, és jól megválasztani a saját étkezésünket. Mindig érzésre döntök, amely még az évszakokkal is folyamatosan változik. Nálam ez működik, de véletlen se próbálnám ráerőltetni másra! 

 

Kövess minket!