2021. Augusztus 04. | Domonkos, Dominika

Horoszkóp a Halak havában - 2014. március

HALAK (február 21 - március 20.)
Mottó: siker
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élőkre kellemes napok várnak. Ehhez azonban az is szükséges, hogy mindketten nyíltan, őszintén beszéljék meg még a legapróbb nézetkülönbségeket is. A szingli Halakat teljesen megkavarja egy váratlan találkozás. Ne ijedjen meg a „szerelem első látásra” élményétől, a csillagok segítik kapcsolatukat.
Munka: bár jól mennek a dolgai, mégis úgy érzi, hogy pár kollégájára nem számíthat. Ne ugorjon azonnal nekik, fogja vissza magát és a gondolatait. Okuljon mások esetéből, ne fogadjon bizalmába senkit. Arra ott vannak a barátok. Aki vállalkozni szeretne, tegye, most megfelelő az időzítés. A Halak egy része jelentős bevételre számíthat, de a többiek anyagi helyzete is felfelé ível, végre több a bevétel, mint a kiadás.

KOS (március 21 - április 20.)
Mottó: nagy találkozás
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között egy idősebb rokon betegsége kerül a középpontba, de ez nem okoz önök között kellemetlenséget. Együtt megoldják a felmerült helyzetet. A szingli Kos találkozik egy igazán vonzó, kellemes személlyel. Minden tekintetben pont olyan az illető, mint akit elképzelt magának.
Munka: ez a hónap kimondottan sikeres lesz a munkájával kapcsolatban. A csillagok is segítik abban, hogy ú, kreatív feladatokat lásson el, tanuljon és képezze magát. Arra azonban fokozottan figyeljen, hogy a felmerülő problémákat ne erőből, hanem diplomáciai képességét latba véve intézze. Anyagi helyzete megfelelő, de nagyobb beruházásokra még nem futja.

BIKA (április 21 - május 20.)
Mottó: változatos napok
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők meghitt, kellemes napokra számíthatnak. Az egyedülálló Bika nem most talál rá élete párjára, legyen egy kis türelemmel, addig is járjon sokat társaságba, élvezze a szingli lét örömeit.
Munka: jót tenne karrierjének, ha több szakmai képzésben venne részt. Munkahelyén támogatják új ötleteit, amelyeket azonban csak akkor tud igazán megvalósítani, ha csapatban dolgozik. Új ismeretségek a láthatáron, amelyek segítik abban, hogy lehetőségeit kiaknázza. Anyagi helyzete most elég változatos képet mutat. Nem árt a fizetési határidőkre figyelnie.

IKREK (május 21 - június 21.)
Mottó: mozgalmas napok
Szerelem: a házasságban, párkapcsolatban élők helyzete megfelelően alakul. Nincsenek jelentős események, változások, de ne hanyagolja el párját, mert ez az év vízválasztó lehet az Ikrek párkapcsolatában. A szingli Ikrek új ismeretségei növelik annak lehetőségét, hogy megismerkedhet egy olyan személlyel, akire mindig is várt. Nagy a valószínűsége, hogy ez még nem ebben a hónapban lesz.
Munka: munkahelyén izgalmas napok várnak önre. Új munkakör, új tevékenység, tanfolyamok, szakmai képzés. Mindezek segíteni fogják anyagi helyzete egyensúlyának visszaállításában. Önnek a tanulás nem okoz problémát, azonban legyen gondja a figyelemre, fegyelemre és a precizitásra! 

RÁK (június 22 - július 22.)
Mottó: pozitív hatások
Szerelem: a párkapcsolatban, házasságban élőknek javítania kell kapcsolatán. Törődés, több közös program, elmélyült beszélgetések fogják érzelmeik visszaállításában segíteni. Ha ön szingli, akkor először saját lelkét tegye rendbe, mert csak ezt követően lehet sikeresen a párkeresésben.
Munka: sikeres hónap elé néz. Munkájában kiélheti a kreativitását. Most optimista hangulatban van, ez is segíti előmenetelét. Ez az időszak alkalmas hosszú távú tervek kidolgozására, mert amit most eltervez, azt képes is megvalósítani. Mindez segíti karrierje további kibontakoztatásában. Ha nincs munkája, most talál. Anyagi helyzete javulóban van, befektetései gyümölcsözőek.

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)
Mottó: nyitottság
Szerelem: a házasságban, párkapcsolatban élők napjai kiegyensúlyozottan, harmóniában telnek, kivéve azoknak, akik titkos kapcsolatot tartanak fel. Nekik nem sok jót jósolunk, nagy a lebukás esélye. Csak nehogy a két szék között a pad alá essen! Az egyedülálló Oroszlánok sokat járnak társaságban, ahol elvileg megismerkedhetnek álmaik párjával. Ebben a hónapban azonban ez inkább csak „elvileg” működik, a gyakorlatban még várat magára.
Munka: a sok tanulás és képzés végre meghozza gyümölcsét és előléptetésre, előrelépésre számíthat, akár munkavállaló, akár vállalkozó. Ez a hónap a nyitottság, a közös munkavégzés, az új ismerősök, az új lehetőségek jegyében telik. Használja ki a jövője építésének érdekében. Anyagi helyzetében kedvező változásokra számíthat, ha nem is nagy tempóban, de folyamatosan.

SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)
Mottó: jó dolgok
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők között apró viták, nézeteltérések várhatóak, azonban ezeket rövid úton képesek lezárni. Sok időt töltenek egymás társaságában, ami kimondottan jót tesz a lelküknek. A szingli Szűz sokat jár társaságba, ahol végre ki tud teljesedni. Az új élmények hatására nyitottabb lesz, ami hangulatán, stílusán is meglátszik. Jó esélye van egy új párkapcsolat kialakítására.
Munka: munkájában új feladatok várnak önre, amit csak akkor tud jól elvégezni, ha a szorgalma és kitartása mellett igénybe veszi munkatársai segítségét is. Az is előfordulhat, hogy újra a tankönyvek világába csöppen, amit nem bán, mert könnyen tanul. Akinek nincs állása, az most sikerrel pályázhat. Anyagi helyzete megfelelő, még egy kellemes nyaralásra, vagy lakásfelújításra is futja.

MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)
Mottó: haladás
Szerelem: házasságban élők között egy kicsit megkoptak az érzelmek, azonban ez könnyen visszaállítható néhány kellemes, kettesben eltöltött vacsorával, hétvégi kirándulással, esetleg egy rövidebb külföldi úttal. Nincs nagy gond önök között. A szingli Mérleg ebben a hónapban inkább csak kellemes kalandra számíthat, a nagy ő még várat magára.
Munka: munkahelyén főnökei, kollégái elismerik munkáját, még előléptetés is benne van a pakliban. Ha ennek ellenére úgy dönt, hogy állást változtatna, vagy vállalkozását szeretné bővíteni, ez az időszak kiváló erre. Ha éppen állástalan, most rátalál arra a munkára, amelyben ki tud teljesedni. Anyagi helyzete jó, bevételei növekvő tendenciát mutatnak.

SKORPIÓ (október 24 - november 22.)
Mottó: változások
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők fokuszáljanak párjukra. A felmerülő nehézségeket csak akkor tudják megoldani, ha minden megbeszélnek. Nagyon fontos kapcsolatukban a kommunikáció, mert ennek hiánya komoly feszültségeket okozhat. Gyermekáldás, unokaérkezés is várható. Jó hírünk van a szingli Skorpiók számára. Végre eljött az életébe az a személy, akivel tökéletes harmóniában van, testileg, lelkileg egyaránt.
Munka: változások várhatóak munkakörülményeiben, és nem biztos, hogy ez megfelel önnek. Új feladatok, új főnökök, új kollégák léphetnek a sakktáblára. Ha úgy dönt, hogy nem veszi fel a játszmát, nyugodtan keressen új állást, most segítik a csillagok. Ez vonatkozik azokra is, akiknek eddig nem volt munkájuk. Ha saját cége van, most fejlesszen, bővítsen. Anyagi helyzete folyamatosan javul.

NYILAS (november 23 - december 21.)
Mottó: váratlan fordulatok
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők nehéz napokra számítsanak. Ennek oka az anyagikban rejlik. Ha odafigyelnek egymásra, ha kapcsolatuk elég mély, átvészelik ezt a nehéz időszakot. Amennyiben hiányzik önökben a tolerancia, egymás tisztelete, akkor komoly nehézségnek néznek elébe, még szakítás is lehetséges. A szingli Nyilas sem számíthat most mély érzelmekre, nagy szerelemre. Járjon társaságba, élvezze a szórakozás örömeit barátaival.
Munka: ez nem az ön hónapja. Negatív változásokkal kell számolnia. Munkahelyén olyan helyzete állhat elő, amely nem kedvez önnek. Jobb, ha már most körülnéz az álláspiacon, nehogy kényszerhelyzetbe kerüljön. Ha vállalkozó, ne ruházzon be, és ne tervezzen változtatásokat. Hamar tovább állnak a felhők. Fontolja meg, mit mire költ, mert váratlan kiadásokra is számíthat.

BAK (december 22 - január 20.)
Mottó: csapatban könnyebb
Szerelem: a házasságban, párkapcsolatban kellemes, harmonikus napokra számíthat. Némi kellemetlenség valamelyik rokon miatt előfordulhat, de ez még csak egy nyári zápornak sem felel meg. A szingli Bak nem hiába nyitott, és járt társaságba. Most – baráti kapcsolatai révén – rátalál a szerelem, egy olyan illető személyében, akire mindig is vágyott.
Munka: pozitív változások elé néz, annak ellenére, hogy ön hajlamos a munkát és a vele járó problémákat egyedül megoldani. Most ez nem működik, mert csak akkor számíthat sikerre, ha csapatban dolgozik, és nem mindent maga akar megoldani. De ön kemény játékos, sikerre tudja vinni elképzeléseit. Anyagi helyzete jól alakul .

VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)
Mottó: új lehetőségek
Szerelem: házasságban, párkapcsolatban élők nehéz napok elé néznek. Komoly beszélgetés keretében tisztázzák, hogy mit várnak egymástól. Azt már kellene tudnia párjának, hogy féltékenykedéssel nem sokra megy önnél, s azt is, hogy nem lehet birtokolni, csak társként kezelni. Ha ezt nem tudja tudatosítani párjában, akkor komoly problémák várnak még önökre. A szingli Vízöntő szívét megdobogtatja egy kedves és vonzó idegen. De nem minden arany, ami fénylik! Jobb, ha távol tartja magát tőle, mielőtt nagyobb csalódás érné.
Munka: sikerre számíthat. Korábbi befektetési – tanulás, kapcsolati tőke – most beérni látszanak. Új lehetőségek, új távlatok, új karrier, akár munkavállaló, akár vállalkozó. Használja ki ezt a kedvező időszakot. A jó döntéseivel megalapozhatja a következő hónapok eredményességét. Arra azonban vigyázzon, hogy ne dolgozza túl magát, az egészség mindennél fontosabb! Anyagi helyzete jó, váratlan bevételre is számíthat.
Cimkék:
Kövess minket!