2021. Június 20. | Rafael
Előző

A modern istennő lágy megtestesülése...

Következő

Givenchy – Live Irrésistible...

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette Fraîche

Az igazi úriember az alkalomtól, az évszaktól és a napszaktól függetlenül megőrzi természetes eleganciáját. A Gentlemen Only Eau de Toilette Fraîche egy trendi harmónia azoknak, akik frissítő parfümöt keresnek, hogy egyszerűen jól érezzék magukat.

 

A fejjegyben kibontakozó menta és citrom a tonizáló frissességet a szívjegy aromás összetevői, a zsálya és a vetiver az eleganciát, míg az ambroxan az érzékiséget hangsúlyozzák.

 

A Gentlemen Only Eau de Toilette Fraiche ikonikus, elegáns flakonján átragyog a halványkék folyadék. Az illat neve és a márka logója modern, kék harmóniában tűnik fel a külső csomagolás letisztult, fehér hátterén. 

 

Modern, laza, klasszikus, érzéki vagy kifinomult? A Givenchy Gentlemen Only illatokkal minden úriember megtalálhatja a saját stílusának megfelelő illatot. Minden stílushoz egy-egy textil társítható. A Gentlemen Only EDT Fraiche-t a fehér farmer, a Casual Chich-et a bézs len, a Gentlemen Only EDT-t a szürke gyapjú, az Intense-t a mélyfekete bőr, a kifinomult Absolute-t a fekete selyem szatén szimbolizálja.

 

Utánajártunk: A limitált kiadású Eau de Toilette 100 ml-es kiszerelésben márciustól kapható, kizárólag a Douglas parfümériákban.

Előző

A modern istennő lágy megtestesülése...

Következő

Givenchy – Live Irrésistible...

Kövess minket!