2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Karácsonyi ajándék tippek 2....

Következő

Illat, mint személyiségünk tükre...

Beyoncé Shimmering Heat

Beyoncé, a nemzetközi ikon már 2009 óta adja a nevét a sikeres Heat frachise-hoz.Épp ezért a legújabb taghoz, a Beyoncé Shimmering Heat illathoz fűzött várakozások nagyon magasak: az illat egy könnyed tánchoz hasonlít, amely elkápráztat, megbabonáz, magához von és megragadja a nevében rejlő szépséget.

 

Az illat

A Beyoncé Shimmering Heat egy eufórikus keveréke az addiktív rózsabors jegyeknek, a friss, nedves zöld levelek és a harmatos frézia szirmok illatának, melyet a jázmin, rózsa és gyöngyvirág részegítő mixe követ. A ritka, misztikus kék orchidea felpezsdíti ezt az egzotikus csokrot, és sugárzó eleganciát kölcsönöz az illatnak. Selymes és érzéki - a tölgyfazuzmó, a pacsuli, a pézsma és vanília elegye még tovább hangsúlyozza a természetes, gazdag textúrát. Az illat Frank Voelkl, a Firmenich ház parfümőrje segítségével készült, és magával ragadja azokat, akik csak találkoznak vele.

 

Beyoncé többi illatához hasonlóan, a Shimmering Heat-ben is megjelenik a szupersztár kedvenc virága – az orchidea. Beyoncé legújabb parfümjének szívillatának középpontjában most a misztikus kék orchidea áll, amely az egyik legritkább virág a földön. A színét nem festésen vagy hibridizáción keresztül kapja, hanem egy szabadalmaztatott eljárás során. A különleges árnyalatú virág a mérsékelt klímaövben tündököl és erőteljes, nőies érzékiséget sugároz.  Fejillat: rózsabors, zöld levelek, frézia szirmok, szívillat: misztikus kék orchidea, jázmin, rózsa, gyöngyvirág, alapillat: tölgyfazuzmó, pacsuli, pézsma, vanília

 

A csomagolás

A Beyoncé Shimmering Heat a jellegzetes, gyönyörű, világoskék árnyalatú Heat üvegcsében érkezik. A hosszított nyakú, telt üvegről szexi szofisztikáltsággal tükröződik vissza a fény.

A dobozon egy szatén hátterű, mélykék logót láthatunk, amelyet egy drágakövek által inspirált, ragyogó keret vesz körül.

 

Ár: 30 ML/1.0 oz. 8399 Ft, 50 ML/1.7 oz. 10999 Ft, 75 ML/2.55 oz. 3199 Ft

Előző

Karácsonyi ajándék tippek 2....

Következő

Illat, mint személyiségünk tükre...

Kövess minket!