2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

A felhőtlen boldogság illata...

Következő

Párosan szép az élet...

Az éjszaka gyönyörei

Intenzív hatás

A modern úriember karizmatikus és csábító.  Észbontóan vonzó, árad belőle a nyugalom. Meghatározó egyéniség, aki maga irányítja az eseményeket.  Élvezi az érzékeket felkorbácsoló kalandokat.

 

Magnetikus kompozíció

Az új Gentleman Eau de Parfum magában hordozza a múlt évben bemutatott Eau de Toilette alapjegyeit, de annál sokkal érzékenyebb. Az új kreációban az alkotók - Nathalie Lorson és Olivier Cresp - az éjszaka gyönyöreit öntötték formába. Már az első permet kifújásakor érezzük a sugárzó, erőteljes vágyat. Az írisz bársonyos simogatását, a pacsuli esszencia vad érzékiségét, a fekete bors szinte már veszélyes izzását, a bőrhatású tolu-balzsam és a fekete vanília szédületes bujaságát. parfüm felszabadítja az érzékeket, azonnali függőséget okoz. Nehéz ellenállni az alkonyatot idéző, misztikus vonzásnak.

 

Illat feketében

A Gentleman flakonja maga a nyugalom, letisztult, lekerekített, modern vonalak, érzéki dombormű. Az új Eau de Parfum mély fekete, lakk flakonja az éjszaka szülötte, a talapzatán átszűrődő fény a folyadékra utal és a hajnal közeledtét jelzi. Az Eau de Parfum meglepő, gazdag kompozícióját a fátyolvirág robbanása teszi még felejthetetlenebbé..

 

Elbűvölő karizma

Kivételes elegancia, magával ragadó karizma, szabad szellem, modern úriember.

Az új, fekete-fehér reklámfilmben, az időtlen úriember, a Gentleman  Givenchy, a brit színész, Aaron Taylor-Johnson.

 

Utánajártunk: 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható a parfümériákban.

Előző

A felhőtlen boldogság illata...

Következő

Párosan szép az élet...

Kövess minket!