2022. Május 19. | Ivó, Milán
Előző

Éld át a csábítást...

Következő

Tündöklő smink...

Epikus smink három variációban

A mai sminktrendekben szinte nincsen határ. A régi szabályok, mint a kizárólag száj- vagy a szemhangsúlyos sminkek már megdőltek, így sminkünket leginkább saját személyiségünkhöz és pillanatnyi hangulatunkhoz igazítjuk. Ez lehet visszafogott, romantikus vagy éppen valami igazán különleges bevállalós, feltűnő smink. Utóbbira hoz most nekünk három példát Szabó Doris, az AVON sminkmestere.

 

MÁGIKUS KÉK

Első lépésként használjuk először a mark. CC krémet arcunk teljes felületén, majd egy puha kabuki ecsettel dolgozzuk bőrünkbe a porpúdert, hogy ezzel tökéletesítsük és fixáljuk azt. Ezt követően ásványi bronzosítóval emeljük ki és formázzuk arccsontunkat. Arcunk almácskáira tegyünk egy keveset a kétfunkciós highlighter pirosító feléből, majd az arcunk legmagasabb pontjaira a fényes highlightert használjuk. A szemöldökünket formázzuk a megfelelő színű szemöldökformázó készlettel. Először simítsuk a szálakra a waxot, majd a porral töltsük ki a hiányos részeket.

 

A szemeink hangsúlyozásához dolgozzuk el a Kettős szemhéjpúder Warm Cashmere palettájának világosabb színét a szemhéj egészén, a sötétebbiket pedig a szemhéjráncban egy satírozó ecset segítségével. Szemeink vízvonalát és a szempilláink tövét húzzuk ki a mark. vízálló szemceruzájának Boldest Black árnyalatával, majd koronázzuk meg tekintetünket a mark. Big & False Lash szempillaspiráljával. Az eddig viszonylag klasszikus sminket végül dobjuk fel a mark. Epic Lip ajakrúzs izgalmas árnyalataival. Először a Blue Suede elnevezésű kék árnyalattal keretezzük és töltsük ki ajkunkat, majd a Luv U árnyalatot ütögessük fel az ajkak középső részére, amivel izgalmas ombre hatást érhetünk el.

 

Felhasznált termékek: mark. CC krém SPF 20, mark. alapozó hatású porpúder, mark. ásványi bronzosító porpúder, mark. kétfunkciós highlighter - Flirtatious Flush, mark. szemöldökformázó készlet, Avon True kettős szemhéjpúder – Warm Cashmere, mark. vízálló szemceruza – Boldest Black, mark. Big & False Lash szempillaspirál, mark. Epic Lip ajakrúzs – Blue Suede, Luv U

 

IGÉZŐ LILA

Egy alapozó ecset segítségével oszlassuk el a bőrszínünknek megfelelő alapozót arcunkon, ami egész nap kellemes viseletet biztosít, maszkhatás nélkül, majd fixáljuk azt egy kevés áttetsző porpúderrel. Ezt követően kontúrozzuk arcunkat a kétfunkciós highlighter Beach Babe árnyalatának sötétebb, bronzosító oldalával és emeljük ki arcunk almácskáit a Doll Face pirosító részével, majd hangsúlyozzuk ki arccsontunkat ugyanennek a palettának a highlighter árnyalatával. A mark. tégelyes szemöldökformázó gél segítségével töltsük ki a hiányosságokat és formázzuk szemöldökünket.

 

A szemsmink elkészítéséhez a Stone Taupes paletta 3-as árnyalatával húzzunk egy merész csíkot a szem mélyítővonalába, majd satírozzuk kifelé, a halánték irányába. A mozgó szemhéjunk egészére a paletta 1-es árnyalatát oszlassuk el. Ha ezzel megvagyunk, húzzunk egy merész tusvonalat a mark. Mega Effects folyékony tussal, végül szempilláinkat formázzuk a Big&Style szempillaspirállal. Végezetül vigyük fel a mark. Epic Lip ajakrúzs sötétlila, Temptress árnyalatát, az ajkak közepébe pedig óvatosan ütögessük bele a Spellbound árnyalatot.

 

Felhasznált termékek: Avon True Flawless folyékony alapozó SPF 15, mark. Magix HD sminfixáló púder, mark. kétfunkciós highlighter - Beach Babe, Doll Face, mark. tégelyes szemöldökformázó gél, Avon True négyes szemhéjpúder – Stone Taupes, mark. Mega Effects szemhéjtus, mark. Big & Style szempillaspirál, mark. Epic Lip ajakrúzs – Temptress, Spellbound

 

VADITÓ VÖRÖS

Ennek az igazán extrém sminknek az elkészítéséhez először használjuk az extratartós folyékony alapozót, hogy a smink egész este kitartson. Egy sminkszivacs segítségével, gyengéd mozdulatokkal ütögessük bőrünkbe az alapozót, majd fixáljuk porpúderrel ezt az alapot, ami a bőr olajosodását egész este kontrollálni fogja. A Vacation Glow kétfunkciós highlighter sötétebb árnyalatával bronzosítsuk arcunkat és egyben kontúrozzuk is, hogy hangsúlyosabbá tegyük arccsontunkat. Egy enyhe, rózsás pírral emeljük ki orcáink almácskáit.

 

Ezúttal a szemek és az ajkak is hangsúlyos sminket kapnak. A szemhéjunk egészét töltsük ki a mark. tégelyes szemhéjtus fekete árnyalatával, a külső részeket pedig cicás vonalként húzzuk ki a halánték irányába. A szemek vízvonalát mélyítsük el egy fekete gél állagú szemceruzával, majd formázzuk pilláinkat alul és felül a mark. Big&Daring szempillaspirállal. Végezetül ajkainkat emeljük ki a mark. Epic Lip rúzs sötétbordó Heartbreaker árnyalatával, majd az igazán csillogó hatás érdekében a tetejére tegyünk egy kevés átlátszó szájfényt.

 

Felhasznált termékek: Extratartós folyékony alapozó SPF 12, mark. Magix HD sminfixáló púder, mark. kétfunkciós highlighter – Vacation Glow, mark. tégelyes szemhéjtus – Black, mark. gél állagú szemceruza – Blackout, mark. Big & Daring szempillaspirál, mark. Epic Lip ajakrúzs – Heartbreaker, mark. 3D szájfény a teltebb ajkakért – Clear

Előző

Éld át a csábítást...

Következő

Tündöklő smink...

Kövess minket!