2021. Április 12. | Gyula
Előző

A japán nők titkai (2.)...

Következő

Kézkrémek...

A japán nők titkai (1.)

A felkelő nap földjének hölgyei évszázadok óta híresek gyönyörű és hibátlan arcbőrükről Leplezzük le szépségápolási és fiatalságmegőrző rituáléjának titkát.

 

Az AVON tradicionális japán kozmetikumok révén mutatja be nekünk a szépség filozófiáját. A felkelő nap földjének hölgyei évszázadok óta híresek gyönyörű és hibátlan arcbőrükről. Ennek titka a különleges, több lépcsős szépségápolási rituáléban rejlik, amely kizárólag a legkiválóbb minőségű összetevőkből készült kozmetikumokat tartalmazza. Mostantól ez az egyedülálló japán rituálé a mi mindennapjainknak is része lehet, a Mission kozmetikumoknak köszönhetően.

 

A japán hölgyek mindennapos arcápolási rituáléja a több lépcsőből álló alapos hidratálásban rejlik. Ennek lényege, hogy a legkönnyedebb formulától haladnak a legkoncentráltabb felé, amit végül egy arckrém zár, amely láthatatlan védelmet nyújt az arc bőrének.

 

A japán bőrápolási szakértők javaslata alapján a bőrápoló rituálé első lépése a smink eltávolítását követően az arcbőr alapos tisztítása. Ezzel nem csupán a bőr szennyeződéseit távolítjuk el, hanem felkészítjük azt a tápanyagok befogadására, illetve a mélyhidratálásra, amely a rituálé második lépése.

 

 Ez az intenzív hidratáló lotion segítségével történik, amely kulcsfontosságú eleme az arcápoló rituálénak, tekintve, hogy az európai kozmetika világában a japán hidratáló lotion egy teljesen új formulaként jelenik meg. A lotiont a tonikokhoz hasonlóan az arcbőr tisztítását követően vigyük fel arcunkra a bőr normál pH értékének helyreállításához és az intenzív hidratálás biztosításához. Az eredmény puha és sima bőr, amely képes befogadni a következő lépések során bevitt tápanyagokat.

 

A rituálé harmadik lépcsője a koncentrált táplálás, amely gazdag arcápolási esszenciák és tejek segítségével történik. Ezek olyan gazdag, koncentrált formulák, amelyet a japán hölgyek az ifjúság esszenciájának is hívnak. Ebben a lépésben tápláló hatóanyagokkal árasztjuk el a bőrt, amelyek az epidermisz rétegéig hatolva segítenek semlegesíteni a bőr idő előtti öregedését okozó káros hatásokat.

 

A rituálé negyedik lépése a védelmet nyújtó arckrém felvitele. Ennek feladata nem csupán az arcbőr intenzív táplálása, hanem egy láthatatlan védőréteg létrehozása, amely segít az epidermisz rétegébe zárni a korábbi lépések során bevitt értékes tápanyagokat, ellátva a bőrt minden olyan elemmel, amelyre annak a fiatalos megjelenéshez szüksége van.

 

MISSION Y termékcsalád

A fiatalságmegőrző arcápolás új dimenziója a Mission Y termékcsalád, amely válasz azoknak a hölgyeknek, akik felfedezték a bőr öregedésének legelső jeleit. Ezt a mélyen hidratáló termékcsaládot a vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban gazdag erjesztett élesztő ihlette. Az élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, megerősíteni a bőr védőrétegét, javítva annak rugalmasságát, miközben segít, hogy az megőrizhesse simaságát és egészséges ragyogását. A tökéletes hatás érdekében érdemes követnünk a 4 lépéses rituálét, amely a tisztítás, mélyhidratálás, koncentrált táplálás és a védelem.

 

MISSION Y Gyengéden habzó arclemosó – tisztítás

A krém állagú Gyengéden habzó arclemosó a bőrünkön feloldódik, és gazdagon habzó formulájával hatékonyan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőr dörzsölése nélkül. Reggel és este a szemsmink lemosása után egy kis adag krémet vegyünk a kezünkbe és dörzsöljük össze, hogy felhabosodjon, majd masszírozzuk gyengéden a nedves arcbőrünkbe és langyos vízzel alaposan öblítsük le.

Ár: 8.000 Ft

 

MISSION Y Intenzíven Hidratáló Lotion – mélyhidratálás

Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el arcunkon és a bőr mélyébe hatolva fejti ki intenzív hidratáló hatását, simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolva a bőrt. Reggelente és esténként óvatosan oszlassunk el néhány cseppnyi lotiont az arcunk és nyakunk bőrébe, majd egy rövid kis masszírozással, körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt, amíg teljesen be nem szívódik.

Ár:10.000 Ft

 

MISSION Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej – koncentrált táplálás

A Mission Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej selymes formulájának köszönhetően azonnal hidratálja, simábbá varázsolja és megerősíti a bőr védőrétegét. A legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként az Intenzíven hidratáló lotion használata után az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe.

Ár:11.000 Ft

 

MISSION Y Tápláló Nappali és Éjszakai krém – Védelem

A gazdag állagú Tápláló Nappali és Éjszakai krém könnyedén beszívódik és láthatatlan védőréteget képez a bőrön, hatékonyan a belső rétegekbe zárva a korábbi lépések során  bejuttatott értékes tápanyagokat. Reggelente és esténként a rituálé utolsó lépéseként vigyük fel a krémet az arcunkra és a nyakunkra, gyengéd masszírozással segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.  

Ár: 11.000 Ft

 

Előző

A japán nők titkai (2.)...

Következő

Kézkrémek...

Kövess minket!