2022. Július 07. | Apollónia
Előző

Viper hard seltze...

Következő

A tökéletes kávé titka...

Garden Gourmet

Magyarországon is elérthető a Nestlé növényi alapú Garden Gourmet termékcsaládja: az ízletes, gyorsfagyasztott húsalternatívák először a háztartáson kívüli szegmensben lesznek elérhetők.

 

A Garden Gourmet termékek hozzájárulnak a megfelelő minőségű és mennyiségű napi fehérjebevitelhez, és változatos főétkezést kínálnak vegánok, vegetáriánusok, illetve akár flexitáriánusok számára is a fenntartható, kiegyenesúlyozott táplálkozás jegyében.

 

Már Magyarországon is elérhető a Garden Gourmet termékcsalád, amely fehérjében és rostban gazdag húsalternatívákat kínál a vegán, vegetáriánus, illetve akár flexitáriánus étrendet követők számára is.

 

A fogyasztók elsősorban hazai éttermekben, szállodákban és közintézményekben találkozhatnak a Nestlé újdonságaival, jelenleg öt olyan terméktípus elérhető, amelyek ízben és állagban a megszokott húsos ételek élményét nyújtják.

 

A Sensational Burger hamburger alakú pogácsa előállítása átlagosan mintegy 80%-kal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár, mint egy átlagos marhahúsos burgeré, a Garden Gourmet márka pedig 2022-re karbonsemlegessé válik.

 

Az illatos, kívül ropogós szezámmaggal megszórt Vegetarian Nuggetsek tökéletes ízélményt nyújtanak, a szójafehérje alapú Fillet Pieces pedig a csirkehús helyettesítésére szolgál, legyen szó grillezésről, sütésről vagy főzésről. A Vegan Balls gyorsfagyasztott golyócskák jól illenek a paradicsomos tésztaételekhez, akárcsak a szójalisztből és búzafehérjéből készült Vegan Mince darálthús-helyettesítő készítmény.

 

Előző

Viper hard seltze...

Következő

A tökéletes kávé titka...

Kövess minket!