2022. Augusztus 11. | Zsuzsanna, Tiborc
Előző

Röviden… a hősökről...

Következő

Röviden… az érdekérvényesítésrő...

Röviden… a szóvivőről

Nem tudom, miért csodálkozunk azon, ha egy politikus prostik társaságát keresi. Végső soron az egyetlen hely, ahol el is hiszi, hogy ő a legjobb.

 

Elég egy kósza „dörti” gondolat a nemzetgazdaságról, vagy csak elképzelni, hogy miként szívnak a pedagógusok, s már hívatja is a titkárnőjével azt az írástudót (férfit vagy nőt, tökmindegy), akiről tudja, hogy egyformán piszkos a fantáziájuk. Berendeli magához a hivatali dolgozószobájába. Semmi titkolózás, méltatlan körülmények – csak ők ketten, meg a rózsagyökér íróasztal. Kávé, savas víz, párnázott ajtók.

 

Ennek ellenére a belső elhárítás jól szórakozik a poloskák közvetítette jeleneten. Az extázis csúcsán a felvételen elragadtatott „Na, hogy teljesítek?” vagy „Most akkor harcolni fogunk?” kiáltások szerepelnek, ám az igazi perverziót azok az előre megírt interjúk jelentik, amiket az írástudó buzgó mélytorkozással tesz bensővé.

 

És aztán ott vagyunk mi, akik meghallgatjuk, elolvassuk, megnézzük ezeket a tájékoztatás fedőnevű „felnőtt tartalmakat”, aztán csak fekszünk nyitott szemmel éjszaka a nyirkos ágyunkban és folyamatosan azt kérdezzük maguktól: vazeg, mióta szeretem én hátulról?

Tóth Gábor Ákos

Előző

Röviden… a hősökről...

Következő

Röviden… az érdekérvényesítésrő...

Kövess minket!