2021. Október 26. | Dömötör
Előző

Hollywood-i csillagok között...

Következő

Abodi,a sztárok tervezője...

Fehérneműben hódít Liu Shaolin Sanyi

Liu Shaolin Sándor
Korcsolyája nélkül arat történelmi sikert Liu Shaolin Sándor. A fiatal sportoló mindössze egy fotózás erejéig hagyta maga mögött a jégpályát és bújt modell szerepbe. A 23 éves gyorskorcsolyázó a sloggi fehérnemű márka első férfi arcaként mutatkozott be, a kamerák előtt pedig nem egyedül kellett pózolnia, partnere Iszak Eszti volt, aki már harmadik éve tölti be a márkanagykövet szerepét.

 

Mindössze egy alsónadrág. Ennyit viselt Liu Shaolin Sándor legutóbbi fotózásán, amikor Iszak Eszti mellett a sloggi első férfi márkanagyköveteként mutatkozhatott be. A lenge öltözet ellenére a fiatal sportoló csöppet sem jött zavarba a kamerák előtt. „Szerencsére több fotózáson is volt már lehetőségem részt venni, így ez a közeg nem teljesen idegen számomra. Az igaz, ezúttal sokat megmutatok magamból, de ennek ellenére egyáltalán nem jöttem zavarba, sőt, nagyon jól éreztem magam. Bár itthon még nem annyira megszokott, külföldön teljesen természetes, hogy a sportolók fehérnemű márkákhoz adják arcukat, ezért számomra is egy óriási megtiszteltetés volt, hogy a sloggi első hazai férfi márkanagykövetként gondolt rám. A brand fiatalos stílusa és a szuper innovatív, varrás nélküli, extrán rugalmas Zero Feel fehérneműk igazán közel állnak hozzám, így nagyon büszke vagyok erre a szerepre” – árulta el a fiatal sportoló.

 

Liu Shaolin Sándor mellett Iszak Eszti már harmadik éve képviseli a márka női kollekcióit, így a fotózás alatt rutinosan segítette partnerét. „Ami azt illeti, nem volt nehéz dolgom, hiszen Sanyit nem nagyon kellett instruálni. Magabiztosan és ösztönösen mozgott a kamera előtt, így nagyon jó hangulatban telt vele a munka. Szerintem szuper képek születtek rólunk és óriási dolog számomra, hogy egy aranyérmes olimpiai sportolóval közösen képviselhetjük a márkát” – árulta el a Eszti.  

Előző

Hollywood-i csillagok között...

Következő

Abodi,a sztárok tervezője...

Kövess minket!