2024. Július 22. | Magdolna

Adidas X Gucci merész megjelenései

Alessandro Michele már régóta látta a Gucci és az Adidas csíkjai közötti rokonságot – de valahányszor kísérletezni próbált, megszólalt a vészharang. Így hát hivatalossá tette a Gucci és az Adidas tényleges együttműködését, amely a Milánói Divathéten került a középpontba.

 

Michele azt mondta, hogy az együttműködés „régóta titkolt vágya” volt. „A csíkok és a vonalak hihetetlen szimbólumok” – mondta a Gucci kreatív igazgatója a színfalak mögött a márka milánói központjában, ahol a luxusmárka a világjárvány kezdete óta először mutatkozott be.

 

Az együttműködés keretében a férfiöltönyök a királykék, lila királykék és lila árnyalataiban készültek, Adidas csíkokkal az ujjakon és a nadrágon, valamint a sportmárka lógója alá írt Gucci felirattal.

 

A választék a hölgyek számára sokszínű volt, a kétmárkás fűzőtől kezdve egy sportos stílusú ruha fölött, a csinos mintás kötött ruhákból készült joggingruhákig – magassarkúval és nem edzőcipővel párosítva – vagy egy lenyűgöző, viktoriánus ihletésű, fehér szoknyás, teljesen fodros ruháig.

 

Kövess minket!