Hozzávalók (4 adag:
4 bőrös csirkecomb
só és őrölt fekete bors ízlés szerint
¼ csésze sótlan vaj
½ közepes vöröshagyma, szeletelve
8 gerezd fokhagyma, felaprítva
4 bébi piros burgonya, negyedelve
1 piros kaliforniai paprika, kockára vágva
⅓ csésze Sriracha szósz
⅓ csésze barna cukor
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra. Ízesítsük sóval és fekete borssal a csirkecombokat. Olvasszunk fel 3 evőkanál vajat egy nagy tűzálló serpenyőben közepesen magas lángon. Adjuk hozzá a combot, bőrrel lefelé; főzzük barnulásig (körülbelül 3 perc). Fordítsuk meg és süssük, amíg a második oldala megpirul, és további 3-4 percig. Tegyük át a combokat egy tányérra és tegyük félre. Kívánság szerint öntsük le a felesleges zsírt a serpenyőből.
A maradék 1 evőkanál vajat hevítjük fel a serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát; főzzük és keverjük, amíg illatos lesz (körülbelül 2 perc). Keverjük hozzá a burgonyát és a kaliforniai paprikát; főzzük puhára, 5-10 percig. Helyezzük a combokat a tetejére.
Keverjük össze a Sriracha szószt és a barna cukrot egy tálban; öntsük combokra. Az előmelegített sütőben süssük addig, amíg a combokba helyezett hőmérő 74 C fokot nem mutat, és amíg a burgonya megpirul, (körülbelül 30 perc).